Борна Чорич – Григор Димитров: Прогноза и коефициенти от US Open

03:15, 29 авг. 2019
Играе в
Мачът на Григор Димитров не е за изпускане по няколко причини.
Единичен: Отменен
US Open
03:15/29 авг.
Борна Чорич - Григор Димитров
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза

Българинът победи Сепи, но имаше кошмарни моменти с рязка загуба на самообладание и увереност. При това срещу съперник в сходна, от психологическо естество, ситуация. Сега обаче срещу себе си ще има 12-я в света Борна Чорич.

Който не даде точка за пробив на Донской. Само по себе си това не е кой знае какво постижение, но е белег за спокойствието, което излъчва хърватинът. Малко е странно, че с Григор не са играли досега.

Устойчивостта на Чорич от основната линия, неговата пъргавина и рационалност в играта срещу таланта и непостоянството на Димитров.

Иска ми се да ви убедя, че нашето момче има нужните аргументи да спечели, но това няма да кореспондира с действителността. А тя, според мен, категорично подсказва залог изцяло в полза на хърватина.

Вариант е и отново над 3.5 сета, тъй като очаквам битка в определени периоди от срещата. Може да пробвате и хендикап за Чорич. Аз залагам на крайна победа на хърватина.

Начален бонус
Exclusive
100% до 220 лева Начален бонус Спорт от Palms Bet
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Palms Bet предлага следната оферта на своите нови клиенти – 100% до 220 лв. бонус (Палмс Бет е партньор на БР и бонусът е 220 вместо нормалните 200 лв.) за спорт. Нужна е регистрация и депозит през сайта на Букмейкър Рейтинги.
Вземи бонус
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0