Бордо – Славия Прага прогноза от Лига Европа на Ники Александров

19:55/29 ное. '18
Играе в

Прогнозираме още един мач от тази група в Лига Европа, което показва, че за разлика от голяма част от останалите тук нещата врят и кипят и вероятно ще продължи да е така до последните двубои. Този и в четвъртък от 19.55.

Французите са последни в класирането и имат единствено математически шансове за достигане поне на второто място в групата. Но все си мисля, че няма да се дадат без бой в това последно домакинство в Лига Европа.

Специалистите са посочили чехите като фаворит, въпреки че ще играят на чужд терен и това се обуславя от целите, които те преследват. Славия е точно от този тип отбори, които имат нужда от малко по-дълъг път в Европа и ще опита да го постигне. Въпросът е дали опита ще бъде успешен.

Рискувам в този мач, като ви предлагам двоен шанс, но в полза на (Не)фаворита – Бордо. Всъщност коефициентът от 1,57 не е стряскащ, което пък следва да ни наведе на мисълта, че не е чак толкова невъзможен. Ако към края на двубоя Славия няма комфортен аванс и не си е осигурил победата, то дори равенството няма да изглежда чак толкова лош сценарий. Макар и срещу лидера Зенит, на Славия ще остане още един мач, при това домакински.

От друга страна никога не трябва да се подценява факта, че когато един отбор играе в подобни мачове, в група, освободен, без натиск на всяка цена от търсене на победа, може да направи игра, която да доведе до такава. Това ме навежда на мисълта, че Бордо, дори да използва доста от резервните си футболисти, ще бъде достоен съперник и няма да е изненада ако развали вечерта на феновете на Славия Прага.

Коефициентите са валидни към датата и часа на публикуване на материала (27.11.2018/12:46 часа)

Единичен: Спечелен
Лига Европа, групи
19:55/29 ное.
Бордо - Славия Прага
Гласувай - ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Начален бонус
100% Бонус отваряне на сметка от Bet365

Bet365 предлага следната оферта на своите нови клиенти – 100% Бонус Нова сметка. Нужна е регистрация и депозит.

За да се класирате за този бонус:

 1. Регистрирайте нов акаунт в Бет365
 2. Полето Бонус код при регистрация няма нужда да бъде попълвано (обновено: 23.01.2019) – Bet365 промениха политиката си спрямо предлаганите бонуси и вече не е нужно да попълвате промо код, за да се възползвате от офертата.
 3. Депозирайте средства в сметката си
 4. Влезете в меню Клиенти -> Оферти -> Налични оферти и кликнете върху бутон Изискай. Бонусът ще се зареди по сметката Ви.
 5. За да можете да го използвате е нужно 1 път да заложите напълно първоначалния си депозит на поне 1.50 коефициент.
 6. След като превъртите 3 пъти стойността от сумата на депозита и бонуса, ще можете да извършите теглене.

✔ За разлика от първоначалните бонуси на други букмейкъри, вие запазвате и самия бонус, а не само печалбата от залозите направени с него. Също така можете да залагате и на пазари с коефициент под 1.50, като ще получите печалбите си, просто тези залози няма да се зачитат в условието за превъртане на бонуса.

Важно: Не трябва да използвате методи Skrill, Neteller и Skrill 1-Tap за квалифициращия Ви първи депозит, в противен сличай няма да се класирате за 100% Бонус Нова сметка.

Ако все пак сте направили Вашия първи депозит чрез някои от методите по-горе, е нужно да направите нов депозит чрез позволен метод за плащане и ще можете да се възползвате от офертата.


Правила и условия на промоцията:

 • До 7 дни след квалифициращия първи депозит е нужно да изискате своя бонус
 • Сумата на депозита и бонуса трябва да се превърти 3 пъти на коефициент не по-нисък от 1.50, за да можете да теглите (в секция Оферти можете да следите прогреса по изпълнението на условието)
 • Условието за превъртане на офертата трябва да бъде изпълнено до 90 дни
 • Залози на пазари Азиатски Хендикап и Гол Линия няма да бъдат зачетени в изискването за превъртане.
 • Важат мининални коефициенти, ограничения за залози и методи за плащане. Печалбата изключва Кредити за Залози. Важат срокове и условия.

Моля, прочетете пълните условия на сайта на букмейкъра преди да се възползвате от офертата.

Вземи бонус от тук
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0