Бордо – Славия Прага прогноза от Лига Европа на Ники Александров

19:55, 29 ное. 2018
Играе в
Прогнозираме още един мач от тази група в Лига Европа, което показва, че за разлика от голяма част от останалите тук нещата врят и кипят и вероятно ще продължи да е така до последните двубои. Този и в четвъртък от 19.55.

Французите са последни в класирането и имат единствено математически шансове за достигане поне на второто място в групата. Но все си мисля, че няма да се дадат без бой в това последно домакинство в Лига Европа.

Специалистите са посочили чехите като фаворит, въпреки че ще играят на чужд терен и това се обуславя от целите, които те преследват. Славия е точно от този тип отбори, които имат нужда от малко по-дълъг път в Европа и ще опита да го постигне. Въпросът е дали опита ще бъде успешен.

Рискувам в този мач, като ви предлагам двоен шанс, но в полза на (Не)фаворита – Бордо. Всъщност коефициентът от 1,57 не е стряскащ, което пък следва да ни наведе на мисълта, че не е чак толкова невъзможен. Ако към края на двубоя Славия няма комфортен аванс и не си е осигурил победата, то дори равенството няма да изглежда чак толкова лош сценарий. Макар и срещу лидера Зенит, на Славия ще остане още един мач, при това домакински.

От друга страна никога не трябва да се подценява факта, че когато един отбор играе в подобни мачове, в група, освободен, без натиск на всяка цена от търсене на победа, може да направи игра, която да доведе до такава. Това ме навежда на мисълта, че Бордо, дори да използва доста от резервните си футболисти, ще бъде достоен съперник и няма да е изненада ако развали вечерта на феновете на Славия Прага.

Коефициентите са валидни към датата и часа на публикуване на материала (27.11.2018/12:46 часа)

Единичен: Спечелен
Лига Европа, групи
19:55/29 ное.
Бордо - Славия Прага
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Начален бонус
100% Бонус отваряне на сметка от Bet365 (18+ | Важат правила и условия)
Bet365 предлага следната НОВА оферта на своите нови клиенти – 100% Бонус Нова сметка (до 100 лв кредити за залози). Нужна е регистрация и депозит.
Вземи бонус от тук
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0