Болоня – Ювентус прогноза от Серия А на Ники Александров

16:00/24 февр.
Играе в

Двубоят е от неделната програма със старт от 16.00 ч.

Тъй като никой от дълго време не се осмелява да зашлеви шамар на Ювентус в местното първенство, през седмицата това стори Атлетико Мадрид в двубоя им за Шампионска лига. Неприятната загуба с 0:2 поставя много въпросителни относно продължаването напред в турнира, а ако това не се случи би довело до сериозни колизии в тима от Торино.

Всичко отдавна е съсредоточено единствено в спечелването на трофея в Европа, а толкова ранно отпадане би било равностойно на шок и ще доведе до доиграването на един тъжен, макар и шампионски сезон в Ювентус.

Сега се удава изключително удобен момент за борещия се да не изпадне тим на Болоня. На гостите все още ще им тежи от загубата в сряда от Атлетико и настройката няма да бъде боева. Още повече след драстичната преднина, която те имат в класирането и сигурната поредна шампионска титла.

Предлагам двоен шанс в полза на домакините от Болоня – 1Х. Коефициентът за този смел на пръв поглед, но никак не лишен от логика залог е 2,80 и си струва да бъде игран.

Коефициентите са валидни към датата и часа на публикуване на материала (21.02.2019/18:55 часа)

Единичен: Загубен
Италия, Серия "А"
16:00/24 февр.
Болоня - Ювентус
Гласувай - ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Начален бонус
100% Бонус отваряне на сметка от Bet365
Bet365 предлага следната НОВА оферта на своите нови клиенти – 100% Бонус Нова сметка (до 100 лв кредити за залози). Нужна е регистрация и депозит.
Вземи бонус от тук
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0