Блууминг – Дъ Стронгест: Прогноза за краен изход от Боливия

21:00, 31 дек. 2020
Играе в
Мартин Георгиев е част от експертния екип на Букмейкър Рейтинги. Мартин е дългогодишен спортен фен и експерт в прогнозите за топ европейските футболни първенства, европейските клубни турнири, българската Първа лига, както и баскетбол и американски футбол. Той дава своята прогноза за срещата между Блууминг и Дъ Стронгест от боливийската Апертура.
Единичен: Спечелен
Боливия - Апертура
21:00/31 дек.
Блууминг - Дъ Стронгест
Ще бъде ли печелив залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза

В последния ден от годината се играе и последния кръг в боливийската Аперутра, в която Дъ Стронгест има възможността да заеме първото място преди срещата на Олуейс Реди, която беше отменене. Така „тигрите“ могат да допринесат още повече към нервите на своя опонент за титлата, който не се знае кога ще изиграе своята среща.

Мачове на живо

Блуумнг от своя страна е заел място, даващо право на участие в турнири Копа Судамерикана и със сигурност няма да иска да губи от Дъ Стронгест, отстъпвайки мястото си.

След заетото 2-ро място в Клаусура през 2019-та, то е време Дъ Стронгест да завърши първи в класирането в Апертура и това е прекрасна възможност за това. Съмнявам се, че гостите ще пропуснат тази възможност. Залагам на 2-ка на много добър коефициент от 2.00 в Bet365.

Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0