Бетис – Валенсия: Прогноза за финала за Купата на Краля на Стефан Ралчев

23:00, 23 апр. 2022
Играе в
Стефан Ралчев е спортен журналист с над 15-годишен опит, а в момента е главен редактор на сайта Букмейкър Рейтинги. Експерт е в прогнозите за български и международен футбол, както и европейския баскетбол. Той дава своята прогноза за финала за Купата на Краля Бетис – Валенсия.
Единичен: Загубен
Финал за Купата на Краля
23:00/23 апр.
Реал Бетис - Валенсия
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза

Стигнахме и до финала за Купата на Краля в Испания. Един срещу друг се изправят Бетис срещу Валенсия. Когато имаме финал, рядко има огромен и изявен фаворит. Особено в този случай, когато на практика и двата тима имат според мен почти изравнени шансове да спечелят трофея. Макар и да давам леко предимство на Бетис.

За последно Бетис спечели трофей през 2005 година – отново Купата на Краля. А последният трофей на Валенсия е доста скоро – през 2019 година, отново в същата надпревара.

Вземи Bwin Bonus

Ясно е, че Бетис прави много силен сезон и със сигурност всички в клуба искат усилията им в крайна сметка да донесат Купата, защото зона Шампионска лига се изплъзва.

Ще рискувам и давам победа за Бетис. Финалът е в Севиля на „Ла Картуха“ – не знам дали това ще помогне на Бетис да се чувства като у дома, но може да наклони везните.

Начален бонус
100% до 222 лева Начален бонус от bwin
Букмейкърът Bwin спортни залози предлага Бонус за своите нови клиенти в размер на 100% до 222 лв. Изисква се нова регистрация в b win!
2499 1
Вземи бонус
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари