Берое – Верея прогноза [ВИДЕО] на Стефан Ралчев

15:00/25 ное. '18
Играе в

Здравейте, ето, че отново е време за мачовете от Първа лига и едно “люто” старозагораско дерби между Берое и Верея в неделя по обяд. Букмейкърите, а и аз съм на мнение, че старозагорци – тези на Александър Томаш, ще спечели двубоя. Ще бъде чудо, ако Верея успее да спечели точка предвид скромния актив и е на последно място.

Единичен: Спечелен
България, Първа лига, 16 кръг
15:00/25 ное.
Берое - Верея
Гласувай - ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Единичен: Загубен
България, Първа лига, 16 кръг
15:00/25 ное.
Берое - Верея
Гласувай - ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?

Имам две прогнози за този двубой. Първата е Берое да спечели първото полувреме. Смятам, че трябва да го направят заради големия си потенциал, а и съвсем по-спокойно да изчакат второто полувреме, в което да доспечелят тази среща. Която за мен е в графа задължителни, ако Берое иска да е минимум четвърти и да преследва първите три отбора.

Второто ми предложение е от Уинбет – единица и под 3,5 гола. Коефициентът не е лош. И Берое, и Верея особено, много рядко бележат голове. И двата отбора изпитват особена трудност при реализирането.

От първите 3-4 отбора, дори от Топ 6 Берое е с най-ниска резултатна способност въпреки наличието на Мартин Камбуров. Берое печели почти постоянно, но го прави с минимални резултати. Ето защо дори и срещу слабак като Верея едва ли Берое ще вкара повече от 3 гола, ако предположим, че Верея не отбележи в този мач.

На вас успех в залозите, следвайте нашите специалисти в сайта Букмейкър Рейтинги, в Ю Тюб канала ни и в социалните мрежи. Довиждане.

Коефициентите са валидни към датата и часа на публикуване на материала (23.11.2018/18:42 часа)

Начален бонус
100% Бонус отваряне на сметка от Bet365

Bet365 предлага следната оферта на своите нови клиенти – 100% Бонус Нова сметка. Нужна е регистрация и депозит.

За да се класирате за този бонус:

 1. Регистрирайте нов акаунт в Бет365
 2. Полето Бонус код при регистрация няма нужда да бъде попълвано (обновено: 23.01.2019) – Bet365 промениха политиката си спрямо предлаганите бонуси и вече не е нужно да попълвате промо код, за да се възползвате от офертата.
 3. Депозирайте средства в сметката си
 4. Влезете в меню Клиенти -> Оферти -> Налични оферти и кликнете върху бутон Изискай. Бонусът ще се зареди по сметката Ви.
 5. За да можете да го използвате е нужно 1 път да заложите напълно първоначалния си депозит на поне 1.50 коефициент.
 6. След като превъртите 3 пъти стойността от сумата на депозита и бонуса, ще можете да извършите теглене.

✔ За разлика от първоначалните бонуси на други букмейкъри, вие запазвате и самия бонус, а не само печалбата от залозите направени с него. Също така можете да залагате и на пазари с коефициент под 1.50, като ще получите печалбите си, просто тези залози няма да се зачитат в условието за превъртане на бонуса.

Важно: Не трябва да използвате методи Skrill, Neteller и Skrill 1-Tap за квалифициращия Ви първи депозит, в противен сличай няма да се класирате за 100% Бонус Нова сметка.

Ако все пак сте направили Вашия първи депозит чрез някои от методите по-горе, е нужно да направите нов депозит чрез позволен метод за плащане и ще можете да се възползвате от офертата.


Правила и условия на промоцията:

 • До 7 дни след квалифициращия първи депозит е нужно да изискате своя бонус
 • Сумата на депозита и бонуса трябва да се превърти 3 пъти на коефициент не по-нисък от 1.50, за да можете да теглите (в секция Оферти можете да следите прогреса по изпълнението на условието)
 • Условието за превъртане на офертата трябва да бъде изпълнено до 90 дни
 • Залози на пазари Азиатски Хендикап и Гол Линия няма да бъдат зачетени в изискването за превъртане.
 • Важат мининални коефициенти, ограничения за залози и методи за плащане. Печалбата изключва Кредити за Залози. Важат срокове и условия.

Моля, прочетете пълните условия на сайта на букмейкъра преди да се възползвате от офертата.

Вземи бонус от тук
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0