Берое – ЦСКА: Прогноза [ВИДЕО] от Efbet Лига на Ники Александров

14:15, 21 мар. 2021
Играе в
Ники Александров е спортен журналист с дългогодишен опит и един от най-разпознаваемите гласове на Дарик радио, като също така участва в множество спортни предавания, както и в собствения си интернет блог. Той дава своята прогноза зa срещата между Берое и ЦСКА от Първа лига.
Единичен: Загубен
Ефбет Лига
14:15/21 мар.
Берое – ЦСКА
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласувал 1 човек
Печели 100%
Не печели 0%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза

ЦСКА отива в Стара Загора в мач, който ще има коренно различно значение и подход спрямо лесната на пръв поглед победа на червените над Враца в турнира за Купата.

Единственият хубав спомен е доброто настроение от вкараните голове, което скоро ЦСКА не е правил. Но срещу надъхания Димитър Димитров – Херо и много качествените играчи, с които Берое разполага, може би ще бъде по-трудно.

Сайтове за спортни залози

Плюсът за ЦСКА е, че със сигурност заралии ще търсят също победата в този мач и ще бъде открит, давайки възможност и пространства на червените нападатели.

Нека подходим към един малко по-приемлив залог – и двата отбора да отбележат гол. Мисля, че ще има попадения и в двете врати на стадиона в Стара Загора. Коефициентът на Bet365 е 1.90 за гол/гол.

Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари