Берое – Левски прогноза [ВИДЕО] на Борис Касабов

17:30, 15 дек. 2018
Играе в
Здравейте, когато се срещат два отбора в слаба форма, може да се случи какво ли не. Точно такъв е мачът между Берое и Левски, които ще изиграят последния си двубой и със сигурност той ще бъде в минорно настроение заради слабата форма, в която се намират и двата отбора.
Единичен: Спечелен
България, Първа лига, 20 кръг
17:30/15 дек.
Берое - Левски
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза

Да, последните си мачове и Берое спечели, и Левски спечели, но знаем как – Берое с несъществуваща дузпа, а Левски също с не малка помощ от страна на съдията.

Така че сега, ако искат малко да повдигнат настроението на феновете си, двата тима трябва да направят всичко възможно, за да се победят.

Само че мачът определено е троен и ако погледнете ставките на букмейкърите, ще се убедите в това. Затова не бих ви препоръчал да играете знак – 1Х2, всичко може да се случи, но на фона на това, че например защитата на Левски се намира в трагично състояние, не ми се струва вероятно Берое да пропусне да вкара гол.

От друга страна Левски играе по-добре в атака, така че това също е много вероятно. Затова моята препоръка е играйте гол/гол.

Коефициентите са валидни към датата и часа на публикуване на материала (13.12.2018/13:50 часа)

Начален бонус
100% Бонус отваряне на сметка от Bet365 (18+ | Важат правила и условия)
Bet365 предлага следната НОВА оферта на своите нови клиенти – 100% Бонус Нова сметка (до 100 лв кредити за залози). Нужна е регистрация и депозит.
Вземи бонус от тук
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0