Берое – ЦСКА: Прогноза [ВИДЕО] и коефициенти от Ники Александров

20:30, 18 май 2019
Играе в
ЦСКА загуби възможността миналия кръг сериозно да притисне Лудогорец. Нещо повече, директният двубой миналата седмица на Българска армия предостави възможност на червените да излязат начело на класирането три кръга преди края. Това не се случи и по всяка вероятност Лудогорец отново ще е шампион.
Единичен: Спечелен
България, Първа лига
20:30/18 май
Берое - ЦСКА
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза

Но ЦСКА вече трябва да има едно на ум и за второто място, поради близостта на Левски от четири точки и поради, което гостуването в Стара Загора на Берое се явява изключително важно.

Още повече, че следващият кръг е само след няколко дни – той е междинен, ЦСКА ще срещне Левски в сезон, в който все още няма победа над сините и някак си не може да разчита на сигурни точки идната седмица.

Отворете вашата нова сметка, като се възползвате от най-добрите букмейкъри

ЦСКА трябва да победи. Берое е от тимовете, които няма за какво вече да играе, казано в преносен смисъл на думата, тъй като шансовете за третото място вече не съществуват. Берое може би ще иска да покаже, че е от добрите тимове в България и каква по-добра възможност да го покаже срещу ЦСКА.

Но ЦСКА има цел и мотив, така че според мен ще вземе мача под Аязмото. Коефициентите са от 1.72 до 1.75 към момента, така че предлагам двойка за ЦСКА при гостуването на Берое в Стара Загора.

Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0