Берое – Ботев Пловдив: Прогноза от Ефбет лига на Стефан Ралчев

12:30, 26 февр. 2022
Играе в
Стефан Ралчев е спортен журналист с над 15-годишен опит, а в момента е главен редактор на сайта Букмейкър Рейтинги. Експерт е в прогнозите за български и международен футбол, както и европейския баскетбол. Той дава своята прогноза за двубоя от българската Ефбет лига Берое – Ботев Пловдив.
Единичен: Загубен
Ефбет лига
12:30/26 февр.
Берое - Ботев Пловдив
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза

Дербито на Тракия, както е известен този мач. Ако беше в Пловдив, дерби нямаше да има, тъй като Ботев е доста по-силен на този етап от Берое. Факторът домакинство обаче поизравнява силите и е доста труден двубой за прогнозиране.

Домакините ще разчитат на Фуртадо и Лебон, които изтърпяха наказанията си, докато Ботев Пловдив привлече още един нападател през седмицата – Джак Лахне. Канарчетата преотстъпиха двама в Русия – нигерийците Ифеани Дейвид и Джонатан Окоронкво.

Как да се регистрираме в Bwin

Като цяло мисля, че в Пловдив стегнаха не лош отбор, но повечето чужденци все още са ми пълна загадка. Със сигурност ще им трябва време, за да се аклиматизират и да покажат качествата си. До тогава треньорът Валентич ще разчита на българските лидери Тодор Неделев, Виктор Генев, както и Брахими, който дойде от Пирин. Прави впечатление, че срещу Арда в първия пролетен кръг Ботев стартира само с трима българи… На скамейката обаче пък имаше шестима българи, но с привличането на все повече и повече чужденци нещата продобиват може би не толкова желан нюанс за феновете. Знаете, че в Пловдив и особено в Ботев винаги са били чувствителни на тема рожби на школата на Ботев.

Прогнозата ми за този мач е Над 2,5 гола за 2.35 в bwin. В събота на обяд времето ще бъде хубаво, теренът ще бъде идеален, така че очаквам хубав мач и повечко голове. Има предпоставки за това.

Начален бонус
100% до 222 лева Начален бонус от bwin
Букмейкърът Bwin спортни залози предлага Бонус за своите нови клиенти в размер на 100% до 222 лв. Изисква се нова регистрация в b win!
2504 1
Вземи бонус
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари