Бенфика – Рио Аве прогноза от Португалия на Стефан Ралчев

19:30, 06 ян. 2019
Играе в
Бенфика приема Рио Аве в мач от поредния кръг на първенството на Португалия. След загуба в последния си мач сега домакините ще трябва да побеждават, ако не искат да изпуснат съвсем надалеч лидера Порто.

Бенфика сгафи срещу Портимонензе в последния кръг и загуби с 0:2. Кошмарното беше, че загубата дойде след два автогола! Нещо неочаквано и така лидерът Порто дръпна със 7 точки. Както сами се досещате, в първенството на Португалия, а и още няколко в Европа, в които доминацията на един или два отбора е осезаема, разлика от 6-7 точки се наваксва изключително трудно.

Така че за Бенфика идва задължителен мач, който трябва да спечелят особено, когато гостува десетият Рио Аве. Прогнозата ми е, че домакините ще отбележат голове и в двете полувремена – коефициентът в Уинбет към този момент е 1.80.

Мисля, че Бенфика има достатъчно потенциал, а и след загубата в предишния си двубой, би трябвало да вземе мача с лекота. Като според мен ще се разпише и в двете полувремена.

Единичен: Спечелен
Португалия, Премиейра лига, 16 кръг
19:30/6 ян.
Бенфика - Рио Аве
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Начален бонус
100 лв (200%) Начален бонус от Winbet
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Winbet предлага на своите нови клиенти най-щедрият начален бонус за спорт сред букмейкърите, опериращи на територията на България.
Вземи бонус от тук
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0