Белинда Бенчич – Лаура Зигемунд: Тенис прогноза и коефициенти от Анна Чекветадзе

18:15, 29 май 2019
Бившата №5 в световната женска тенис ранглиста Анна Чекветадзе е част от екипа на Букмейкър Рейтинги, като е и коментатор в Евроспорт. Ето нейната прогноза за поредния мач от женската схема на Ролан Гарос.
Единичен: Спечелен
Ролан Гарос
18:15/29 май
Белинда Бенчич - Лаура Зигемунд
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза

Тук ситуацията е доста интересна. Мнозина считат Белинда Бенчич за фаворит, но мисля, че този мач ще бъде доста труден за нея. Тя обича да играе за сметка на скоростта на някой друг, а Зигемунд няма да й позволи.

Германката играе много разнообразно, трудно е да се предположи какво ще направи на корта. Когато Зигемунд е в добра форма, е много трудно за съперничките. Лесно е, когато атакуваш постоянно срещу нея, но Бенчич не може да играе по този начин.

Зигемунд ще разбие играта на съперника си. Тя ще излезе на мрежата, ще използва къса топка или сечени удари. Това означава, че тя ще провери абсолютно всеки един удар на противника дали работи добре по време на мача.

Не отписвайте германката! В никакъв случай… Затова аз ще прогнозирам хендикап +1,5 сета в нейна полза. Аз мисля, че Зигемунд има сили да спечели поне един сет в този мач.

Начален бонус
[НОВО] 100% до 200 лв Бонус за Нова сметка от Efbet
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Efbet предлага на своите нови клиенти 100% до 200 лева начален бонус. Нужна е регистрация и депозит.
Към сайта
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0