Белгия – Аржентина, САЩ – Сърбия, прогнози от Световното по волейбол

21:30, 12 сеп. 2018
Играе в
Насочвам се към световното по волейбол. България стартира участието си с безкомпромисна победа над Финландия. Как ще се справят останалите тимове на Мондиала, ще научим в сряда. На 12 септември ще се изиграят 10 срещи от турнира. Спрял съм се на две от тях, като публикуваните прогнози може да играете както на сингъл, така и под формата на множествен залог.

Белгия – Аржентина

Националните селекции на Белгия и Аржентина се изправят една срещу друга във Флоренция. Двата тима, заедно с Италия, са основни фаворити за заемането на челните три позиции. Белгийци загубиха последните си три мача, два от тях играни в началото на септември. В подготвителния период бяха допуснати две поражения от Полша с 3:1.

В тях се извършиха редица ротации, за да се направи съпоставка между нивото на титулярите и резервните състезатели. Аржентина също използва подобна тактика, като си уговори две контроли с друг участник на Мондиала – Холандия. В тях Аржентина допусна загуба с 2:3, но впоследствие достигна до успех със същия резултат.

Това, което ми направи впечатление, е липсата на максимална концентрация през целия двубой. Двата отбора са лабилни и допускат сривове в играта си. Тези факти ме навеждат на мисълта, че е добре да се потърси развой в повече геймове. Ще заложа на опцията “да има четвърти гейм” или казано по друг начин, двата отбора трябва да спечелят минимум един гейм.

САЩ – Сърбия

Успоредно с мача между Белгия и Аржентина ще се проведе сблъсъкът, противопоставящ САЩ и Сърбия. Двата тима излизат на арената в град Бари, за да определят фаворита за първото място. Букмейкърите дават аванс на САЩ, като поставят коефициент 1,55 за тяхна победа, докато успехът за западните ни съседи е оценен с 2,25. Ще избегна, обаче, залогът за краен изход и ще се насоча към същата прогноза, която поставих на предходната среща – да има четвърти гейм.

С подготовката си САЩ затвърди тезата, че ще е основен претендент за световната купа. От началото на септември американци изиграха 5 контроли, като спечелиха всяка една от тях. Последователно бяха надиграни Доминиканската република, Чили, Иран, Канада и Словения, които не са никак лоши отбори и ще бъдат замесени в интересни мачове на световното първенство.

Сърбия от своя страна не се подготви максимално добре за началото на турнира. Съседите ни изиграха едва една контрола, която бе загубена от Франция. Все пак Никола Гърбич ще може да разчита на ключови състезатели, с което ще окаже сериозна съпротива на САЩ.

Смятам, че сърбите ще вземат минимум един гейм, което ми дава основание да потърся желаната опция (да има четвърти гейм в мача) на коефициент 1,45 в Efbet.

Множествен: Спечелен
Световно първенство по волейбол
21:30/12 сеп.
Белгия - Аржентина
Световно първенство
21:30/12 сеп.
САЩ - Сърбия
Акумулатор
к:
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Начален бонус
[НОВО] 100% до 200 лв Бонус за Нова сметка от Efbet
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Efbet предлага на своите нови клиенти 100% до 200 лева начален бонус. Нужна е регистрация и депозит.
Вземи бонус
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0