Баскония – Олимпиакос: Баскетболна прогноза с хендикап на Стефан Ралчев

22:00, 25 окт. 2019
Играе в
Евролигата започна и вече сме в четвърти кръг. Поради доста сгъстената футболна програма, по-рядко насочвам внимание към баскетбола, но ето нещо от мен за петък.
Единичен: Спечелен
Евролига
22:00/25 окт.
Баскония - Олимпиакос
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза

Баскония приема Олимпиакос. Победата на домакините според мен е почти сигурна. Въпросът е, че коефициентът е доста нисък и затова ще използвам алтернативен вариант.

Първоначално бях сигурен в категорична победа на Баскония, но анализирайки двубоя, видях, че това са два от най-слабо резултатните отбори до момента.

Баскония бележи средно по 75 точки на мач, а Олимпиакос – средно по 72 точки на мач. Това логично води до прогноза за малко точки, но съм сигурен, че Баскония ще направи по-силен мач. Тимът реализира в последователност – 70, 76 и 80 точки. Имам чувството, че сега е удобен момент отново за повече точки от страна на Баскония.

В крайна сметка се спирам на прогноза победа за тима, воден от Велимир Перасович с хендикап от -4,5 точки за 1.59 от Уинбет. Вярно, нисък коефициент, но не смея да предложа повече.

Баскония е доста зависим от Торнике Шенгелия, докато гледах Олимпиакос в предишния мач, който загубиха след продължения от Зенит насред Пирея. Олимпиакос игра хаотично, не ми хареса въобще. Стигна драматично до продължения, но нищо не се получи. Спанулис ми е голям любимец, но той вече по-скоро пречи на отбора. Често се нагърбва с индивидуални действия, стреля постоянно от тройката и вече не е толкова ефективен. Повечето неща падат на плещите на Йоргос Принтезис и Милутинов, но Принтезис е на 34 години… Единственият светъл лъч за гърците като че ли е Папаникулау.

Начален бонус
100 лв (200%) Начален бонус от Winbet
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Winbet предлага на своите нови клиенти Начален Бонус Спорт. Вземете 200% – до 100 лева след нова регистрация.
Вземи бонус
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0