Балкан Ботевград – Левски Лукойл: Прогноза и коефициенти за финален мач от Стефан Ралчев

19:00, 27 май 2019
Играе в
Това е третият мач от финалната серия в баскетболното ни първенство. Бълкан Ботевград приема Левски Лукойл, а ето какво очаквам от мача.
Единичен: Спечелен
НБЛ, финал №3
19:00/27 май
Балкан Ботевград - Левски Лукойл
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза

След първите два мача серията е равна – 1:1 победи. Левски Лукойл спечели първата среща, а след това Балкан успя да се добере до успеха след продължение във втората. И така Балкан открадна домакинското предимство на сините и следващите два мача са в Ботевград.

Става наистина много интересно. В последните няколко години доста често се случваше Балкан да печели мач като гост, но след това да не успява да затвори серията и да стане шампион у дома.

Не мога да дам прогноза за краен победител, въпреки че според букмейкърите Балкан има доста категорично предимство. Вероятно една от причините е тази победа, която постигна във втория мач в София.

Отново ще се насоча към общ брой точки. Залагам на маркета под 180,5 точки от букмейкъра Efbet.

Във втория мач заради продължението не успях в прогнозата си за по-малко точки. Но наистина не очаквах подобна резултатна игра от двата отбора.

Време е да се получи по-ниско точков мач, защитите да прароботят, защото във втория мач не беше така. Резултат 105:99 не говори особено добре за защитата и на двата отбора, въпреки че треньорите винаги казват – добър е хубав мач за зрителите, но не и за нас треньорите…

Начален бонус
[НОВО] 100% до 200 лв Бонус за Нова сметка от Efbet
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Efbet предлага на своите нови клиенти 100% до 200 лева начален бонус. Нужна е регистрация и депозит.
Към сайта
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0