България – Пуерто Рико прогноза от Световното по волейбол

20:40, 14 сеп. 2018
Играе в
Националният отбор на България излиза днес в третия си мач от световното първенство, на което сме домакини заедно с Италия. Срещата е от 20:40 часа във Варна, където нашите играят груповата си фаза. Бързам, за да ви запозная с моите очаквания и прогноза относно третия мач на „лъвовете“ на Мондиала.

До момента от началото на турнира българският тим записа категорична победа с 3:0 срещу Финландия и загуба с 1:3 в четвъртък от Иран. Поражението е болезнено, но всички в нашия щаб се обединиха около тезата, че то трябва бързо да бъде забравено, защото днес предстои нов тест. А той е изключително важен, защото победата е задължителна. Понякога това внася допълнително напрежение, но фактите са такива.

След загубата от Иран в българския лагер обявиха, че очакват коварен мач срещу Пуерто Рико, но Тодор Скримов обобщи всичко с простите думи – всичко освен победа с 3:0 би било изненада и няма да бъде нормално. В никакъв случай момчетата на Пламен Константинов не подценяват противника, но наистина Пуерто Рико не е от класата на Иран, Куба и Полша и би трябвало да нямаме проблеми тази вечер в морската ни столица.

В Ефбет коефициентът за победа на България е 1,00, тоест залогът е излишен. Ще потърся други варианти, за да можете все пак да опитате късмета си покрай този мач на националния отбор. Срещу Иран предвидих, че в първия гейм резултатът ще е завързан и спечелих. Въпреки че не успях да уцеля изхода на гейма – мислех, че нашите ще го спечелят, но… днес е нов ден и нов противник.

Единственият залог, който виждам с нормален коефициент, е за общ брой точки в мача. Прогнозирам, че в срещата ще има повече от 127,5 точки. 1,80 е съвсем приличен коефициент, който може да играете. Ако приемем, че нашите спечелят с 3:0 гейма, ще направят 75 точки. Остават 52,5 точки за Пуерто Рико. В досегашните си два мача днешният ни противник отбеляза – 51 точки на Иран и 41 на Полша.

Не знам защо, но си мисля, че нашите на моменти може и да изпитат трудности в някои от геймовете и да позволят на пуерториканците да реализират повече от очакваните от всички точки. И така да се стигне до минаване на границата от 127,5 точки в мача. Не се съмнявам в българския успех и прогнозирам 3:0 гейма, но с смятам, че едва ли ще се стигне до геймове, каквито постигнаха поляците, а те разбиха Пуерто Рико с 25:14, 25:12, 25:15.

Според статистиката имаме само един мач срещу днешния противник – победа с 3:1 гейма през 2017 година.

Единичен: Спечелен
Световно първенство, групова фаза
20:40/14 сеп.
България - Пуерто Рико
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Начален бонус
[НОВО] 100% до 200 лв Бонус за Нова сметка от Efbet
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Efbet предлага на своите нови клиенти 100% до 200 лева начален бонус. Нужна е регистрация и депозит.
Вземи бонус
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0