Австралия – Сирия прогноза от Купата на Азия на Ники Александров

15:30, 15 ян. 2019
Играе в
Третото завъртане в групата носи няколко интересни мача. Един от тях е този – той ще се играе във вторник от 15.30 ч.

Шампионите от Австралия взеха поправителния си изпит – победа над Палестина с 3:0. Сега се очаква австралийците да довършат започнатото. Съвсем нормално е да очакваме победа от тях, за тяхно съжаление обаче тя едва ли ще им донесе първото място в групата. На Йордания им трябва само точка срещу аутсайдера Палестина, за да си го отвоюва. И ще бъде напълно заслужено, след победата в прекия сблъсък.

От друга страна сирийците не успяха да надскочат себе си в битката със съседите от Йордания. Именно там се очакваше те да опитат да преобърнат събитията в групата в тяхна полза, но не им се получи.

До този момент Сирия няма отбелязан гол в турнира. Би било странно да си тръгнат по този начин от надпреварата. Така ще опитаме да прогнозираме минимум един гол в тяхна полза в последния им мач, което не би изключило лесна победа за Австралия.

Опцията Двата отбора да отбележат гол-ДА е оценена с коефициент 2,15. Това по принцип предполага и търсенето на някакъв оувър, но на Австралия дори ще им е достатъчно равенство за сигурното второ място в крайното класиране в групата. Поради което не рискуваме чак толкова.

Единичен: Спечелен
Купа на Азия, групова фаза
15:30/15 ян.
Австралия - Сирия
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Начален бонус
[НОВО] 100% до 200 лв Бонус за Нова сметка от Efbet
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Efbet предлага на своите нови клиенти 100% до 200 лева начален бонус. Нужна е регистрация и депозит.
Вземи бонус
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0