Австралия – Япония: Прогноза за квалификация за Световното на Стефан Ралчев

11:10, 24 мар. 2022
Играе в
Стефан Ралчев е спортен журналист с над 15-годишен опит, а в момента е главен редактор на сайта Букмейкър Рейтинги. Експерт е в прогнозите за български и международен футбол, както и европейския баскетбол. Той дава своята прогноза за квалификацията за Световното първенство Австралия – Япония.
Единичен: Спечелен
Квалификации за Световно първенство
11:10/24 мар.
Австралия - Япония
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласувал 1 човек
Печели 100%
Не печели 0%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза

И в Зона Азия има решаващи квалификации за Световното първенство, но не са плейофи, а от груповата фаза. В група А Австрали приема Япония в интересен двубой.

Регламентът е следният. В Зона Азия има към момента две групи. Първите два отбора от двете групи се класират директно за Световното. Двата тима, завършили на 3-то място, играят помежду си и определят победител, който ще играе с 5-тия от Зона Южна Америка за класиране на Мондиала.

Всички оферти от bwin

Така че на този етап единственото сигурно класиране е първо или второ място в групите. А Япония е втори с 18 точки, Австралия е на трето място с 15 точки.

Давам леко предимство на японците, които смятам, че няма да загубят гостуването си в Австралия и така почти сигурно ще запазят второто си място в крайното класиране.

Начален бонус
100% до 222 лева Начален бонус от bwin
Букмейкърът Bwin спортни залози предлага Бонус за своите нови клиенти в размер на 100% до 222 лв. Изисква се нова регистрация в b win!
2499 1
Вземи бонус
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари