Атлетико Мадрид – Арсенал прогноза

22:05, 03 май 2018
След като не успя да победи 10 от Атлетико в първия мач, сега Арсен Венгер ще трябва да преследва далеч по-трудна задача, а именно – победа или голово равенство като гост в реванша. Филипе Луиш се завръща в игра за домакините. Формата на Арсенал като гост не дава много поводи за оптимизъм, но отборът е изправен до стената и няма алтернатива, ако иска догодина отново да участва в Шампионската Лига.

Този двубой се явява единствената възможност на Арсен Венгер да си тръгне с трофей в последния си сезон на Емирейтс. След пропуснатите възможности в първия мач обаче това изглежда все по-малко вероятно.

Атлетико успя да достигне до равенство като гост макар да игра с 10 души почти през целия мач. Статистиката също е в тяхна полза, като те не са губили домакински двубой от Януари насам във всички турнири. Освен това, те не са допускали попадение у дома в последните си 11 мача. Арсенал определено ще трябва да надскочи себе си, ако иска да постигне достатъчно добър резултат.

Под какъвто и ъгъл да погледна този мач ми е трудно да си представя друг изход освен победа за домакините. Можете да потърсите знак единица при коефициент от 1.83, но мойта препоръка е залогът Резултат / Брой голове – Атлетико & Под 2.5, който е оценен с коефициент 4.00. Винаги съществува възможност мачът да тръгне в друга посока, но Атлетико е фаворит а най-възможните резултати за победа на тима са именно 1:0 или 2:0.

Единичен: Спечелен
Лига Европа 2017/2018, 1/2-финали
22:05/3 май
Атлетико Мадрид - Арсенал
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0