Ашли Барти – Даниел Колинс: Прогноза за финал на Аустрейлиън Оупън на Анна Чакветадзе

10:30, 29 ян. 2022
Анна Чекветадзе е част от екипа на Букмейкър Рейтинги, бивша №5 в световната ранглиста, а в момента освен част от нашия екип е и телевизионен коментатор на Евроспорт. Тя дава своята прогноза за срещата между Ашли Барти и Даниел Колинс от Аустрелиън Оупън 2022.
Единичен: Загубен
Аустрелиън Оупън - финал
10:30/29 ян.
Ашли Барти - Даниел Колинс
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласувал 1 човек
Печели 100%
Не печели 0%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза

Поздрави, приятели мои!

Ашли Барти ще играе във финала на Australian Open. Неочаквано нейна съперничка се оказа Даниел Колинс, която никой не очакваше да види на финала. На полуфиналите тя просто изигра мач-мечта – уцели сервисите, всички атаки удариха корта, пое рискове и ѝ се получи. Едва ли тя ще може да играе на толкова високо ниво два пъти подред, защото Барти е много неудобен противник.

Защо Барти печели толкова лесно? Първо, тя постоянно сменя ритъма и съперниците се губят, без да знаят къде да играят. Тя практически няма слаби места. Барти има голямо предимство при сервирането, така че ако не се притесни да спечели домашна титла, то просто не знам как Колинс може да създаде битка.

Колинс сервира добре на полуфиналите, но не е сигурно, че ще бъде същото и на финала. На задната линия Барти има леко предимство. Шансовете са по-малко от 20,5 гейма да бъдат изиграни на този финал – ставката е 1.83 в букмейкърът betano.

Начален бонус
100% до 300 лева Начален Бонус и до 30 лева безплатен залог от Betano
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Една от най-големите гейминг компании Betano приветства своите нови клиенти с Начален Бонус в секция Спорт в размер на 100% до 300 лева, както и бездплатен залог до 30 лева, който според много Бетано мнения е сред най-добрите на пазара.
1092
Вземи бонус
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари