Арсенал – Рен прогноза от Лига Европа на Стефан Ралчев

22:00, 14 мар. 2019
Играе в
Арсенал приема Рен в 1/8-финал реванш в Лига Европа. Арсенал има да наваксва след поражението с 1:3 от първия мач и сега ще бъде повече от интересно. Това може би е най-интересният реванш.

Само преди няколко дни Арсенал победи Манчестър Юнайтед и се върна в Топ 4, като борбата за заветното четвърто място и участие в Шампионската лига и през есента ще бъде жестока. Сега обаче на артилеристите предстои най-важния мач поне в Лига Европа до момента.

Рен е един от най-посредствените отбори във Франция и на практика в първенството не играе за нищо. Въпреки че Рен има някакви шансове отново да стигне до излаз в Европа, смятам, че това ще стане доста трудно, тъй като отборите пред него са доста добри.

Дълго мислих какво да прогнозирам за тази среща. С тази прогноза обаче задавам по-нисък тон 🙂 за игра. Под 3,5 гола с коефициент 1.65 от Winbet. Не смятам, че ще се повтори първата среща, в която паднаха цели 4 гола…

Възможно е Арсенал да победи дори с 2:0 или 3:0, но не ми се вярва да има много голове. Гостите със сигурност ще направят всичко, за да отблъснат първоначалния натиск и ако издържат, може и да направят чудото и да продължат напред.

За онези от вас, на които им се рискува, обръщам внимание да видят коефициентите Рен да продължи напред. Не са лоши, макар че крият рискове.

Единичен: Спечелен
Лига Европа, 1/8-финал-реванш
22:00/14 мар.
Арсенал - Рен
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Начален бонус
4 дена!
100 лв (200%) Начален бонус от Winbet
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Winbet предлага на своите нови клиенти най-щедрият начален бонус за спорт сред букмейкърите, опериращи на територията на България.
Към сайта
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0