Аржентина – Колумбия: Прогноза [ВИДЕО] и залог от Копа Америка на Борис Касабов

01:00, 16 юни 2019
Играе в
Още на старта на групите на Копа Америка предстои да наблюдаваме едно дерби – Аржентина срещу Колумбия.
Единичен: Загубен
Копа Америка, групова фаза
01:00/16 юни
Аржентина - Колумбия
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза

Аржентинците са вечните фаворити за спечелване на трофея, но така и не са стигали до него от 1993 година, това са цели 26 години. Последните пет издания на Копа-та Аржентина четири пъти игра финал, като последните два пъти загуби от Чили.

Сега ситуацията е по-различна, тъй като Аржентина не е натоварена със задачата неизменно да печели трофея, но така или иначе Лионел Меси губи възможност след възможност да спечели нещо с националния отбор и тази година е една от неговите да не казвам последните възможности да спори нещо значимо.

Още футболни прогнози от екипа на Букмейкър Рейтинги

В състава на Аржентина има много качествени футболисти, но същото може да се каже и за състава на Колумбия, който е воден от опитен специалист като Карлош Кейрош. Колумбииците са печелили веднъж трофея – у дома си през 2001 година. Но и тук в Бразилия те ще бъдат един от отборите, които може би ще задават тона.

 тази среща колкото и трудно е да се правят прогнози, аз ви предлагам да играете победа за Аржентина, тъй като коефициентът 2.2, изглежда привлекателен. А и ми се струва, че аржентинците като цяла са по-качественият отбор.

Начален бонус
100 лв (200%) Начален бонус от Winbet
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Winbet предлага на своите нови клиенти най-щедрият начален бонус за спорт сред букмейкърите, опериращи на територията на България.
Вземи бонус от тук
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0