Арда – Локомотив Пловдив: Прогноза от Ефбет лига на Стефан Ралчев

17:30, 18 мар. 2022
Играе в
Стефан Ралчев е спортен журналист с над 15-годишен опит, а в момента е главен редактор на сайта Букмейкър Рейтинги. Експерт е в прогнозите за български и международен футбол, както и европейския баскетбол. Той дава своята прогноза за двубоя от българската Ефбет лига Арда – Локомотив Пловдив.
Единичен: Загубен
Ефбет лига
17:30/18 мар.
Арда - Локомотив Пловдив
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза

Доста интересен и на пръв поглед равностоен мач. До края на редовния сезон у нас остават едва 3 кръга. Три кръга, в които Локомотив Пловдив трябва да направи и невъзможното, ако иска да се вмъкне в първата шестица. И поне според мен няма да успее, тъй като не съм убеден кой точно от Левски и Славия ще се прости с мястото си в Топ 6.

Така че според мен Локомотив Пловдив почти сигурно просто ще доиграе сезона и евентуално ще гони седмото място, което ще даде право на участие за бараж за евротурнирите, но това на по-късен етап.

В статията за регистрация в Bwin

За гостуването в Кърджали прогнозата ми е Под 2,5 гола за 1.68 в bwin. Когато се играят български двубои, винаги помнете, че според мен най-важното са метеорологичните условия. А в момента те са лоши. Това веднага повлиява на качеството и нивото на мачовете. Така че имайте го предвид. Ако завали дъжд или сняг, малкото голове са гарантирани. А в следващите няколко дни прогнозата за времето е по-колебливо.

Начален бонус
Bwin бонус код 100% до 222 лева за спорт и до 400 лева за казино
Букмейкърът bwin предлага Бонус за своите нови клиенти в размер на 100% до 222 лв. Изисква се нова регистрация!
3139
Вземи бонус
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари