Арда – ЦСКА: Прогноза [ВИДЕО] за краен победител на Ники Александров

14:15, 08 дек. 2019
Играе в
За втори път в рамките на няколко дни прогнозирам мач между Арда и ЦСКА. Да, в абсолютно същата конфигурация, Арда е домакин, но ЦСКА е гост, но мачът е на Лаута.
Единичен: Загубен
Ефбет лига
14:15/8 дек.
Арда - ЦСКА
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза

Тук нямам време да се занимавам с щуротиите на БФС защо един отбор може да приеме тим като ЦСКА на свой терен, а след няколко дни не може да го приеме само защото е от друг турнир и лицензите са различни. Както и да е…

Арда срещу ЦСКА. Двата тима хвърлиха страшно много нерви, имаше невероятна драма, какво ли не в двубоя за Купата в четвъртък, който ЦСКА отмъкна в крайна сметка с 1:0. Сега по ред причини двата тима ще изглеждат отпуснати.

Отворете вашата нова сметка, като се възползвате от най-добрите букмейкъри

ЦСКА изпълнил задачата си за Купата може би далеч по-освободено ще играе, още повече, че Арда няма да разчита на домакинска подкрепа, двубоят е на Лаута в Пловдив. От своя страна Арда вложи страшно много сили – физически и емоционални, в този екшън за Купата и в известна степен ще бъде уморен.

Затова предложението ми е двойка за ЦСКА.

Двубоят е в неделния следобед и мисля, че ЦСКА ще бъде по-необременен да вземе този двубой. Просто в мача за Купата и двата тима бяха притиснати, сега ще бъде по-различно. Така че двойка – ЦСКА разполага с по-качествен потенциал, за да вземе този двубой.

Начален бонус
100 лв (200%) Начален бонус от Winbet
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Winbet предлага на своите нови клиенти Начален Бонус Спорт. Вземете 200% – до 100 лева след нова регистрация.
Вземи бонус
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0