АПОЕЛ Никозия – Карабах: Прогноза и коефициенти за Шампионската лига

20:00, 06 авг. 2019
Играе в
Във вторник стартира третият предварителен кръг на Шампионска лига, а един от най-интересните мачове противопоставя Апоел и Карабах.
Единичен: Загубен
Шампионска лига
20:00/6 авг.
АПОЕЛ Никозия - Карабах
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 2 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза

Преди години Кипър и Азербайджан не блестяха особено на клубната сцена, но с правилни инвестиции и подобряване на инфраструктурата се доближиха до средното европейско ниво. АПОЕЛ и Карабах имат зад гърба си участия в груповата фаза, но сега ще спорят директно в третия кръг. Загубилият в тази двойка ще продължи към плейофите на Лига Европа, докато победителят ще срещне някой измежду ПАОК и Аякс.

Топлото време е сериозна пречка за провеждане на футболни мачове в Кипър през лятото, но Карабах са свикнали с това. Климатът там не е по-различен, така че ще се насоча към спортно-техническите аргументи на двата отбора. Такива има, но предпазливостта ще бъде основно средство в първия сблъсък.

Поглеждайки към статистиката и на АПОЕЛ, и на Карабах, установяваме, че замесените тимове залагат на премерени действия в дефанзивен план. Не рискуват излишно, търсят минимални победи, което логично ще доведе до по-ниска резултатност. Спирам се на азиатска гол линия – под 2, която ще се окаже печеливша при 0 или 1 попадение в мача. В случай на точно 2 гола, залогът ще бъде върнат обратно.

Може би рискувам, може би двата отбора ще успеят да си отбележат голове, но този залог ми се струва най-резонен за съответния двубой. Пак подчертавам – АПОЕЛ и Карабах са силни тимове, но разчитат най-вече на практичността в отбрана.

Начален бонус
100% Бонус отваряне на сметка от Bet365 (18+ | Важат правила и условия)
Bet365 предлага следната НОВА оферта на своите нови клиенти – 100% Бонус Нова сметка (до 100 лв кредити за залози). Нужна е регистрация и депозит.
Вземи бонус от тук
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0