Андрей Рубльов – Стефанос Циципас: Прогноза за победител на Анна Чакветадзе

16:00, 07 окт. 2020
Анна Чекветадзе е част от екипа на Букмейкър Рейтинги. Тя е бивша №5 в световната ранглиста, а в момента освен част от нашия екип е и телевизионен коментатор на Евроспорт.
Единичен: Загубен
Ролан Гарос
16:00/7 окт.
Андрей Рубльов - Стефанос Циципас
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза

Андрей Рубльов ще играе със Стефанос Циципас в следващия кръг на Ролан Гарос. Очаква се истинска битка. Рубльов надигра Циципас на турнира в Хамбург. Нека ви напомня, че се играха три пълни сета, а руснакът спечели.

Аз харесвам бойния дух на Рубльов, който независимо от обстоятелствата и без значение какъв е резултатът – 2:5 или 1:3, може да обърне нещата в своя полза и спечели двубоя. Той показва воля за победа, което му помага да разбие противниците. Може би Циципас също ще бъде пречупен.

Най-добри букмейкъри

Нека поговорим малко за играта на Стефанос, който започна колебливо. В първия кръг той изоставаше с 0-2, но след това спечели мача – определено игра по-добре в следващите си мачове. Мисля, че Циципас ще се изнерви, защото залогът е твърде голям, има много големи очаквания върху него. Едно е, когато играеше с Федерер и нямаше никакви очаквания към гърка.

Сега Циципас е считан за фаворит и се очаква повече от него. Андрей Рубльов не се страхува даот характера на срещата – мисля, че Рубльов ще спечели този мач. Ставката за победа на Андрей Рубльов е 2.30 в bet365.

Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0