Анастасия Павлюченкова – Дария Касаткина прогноза от турнира в Москва

18:30, 18 окт. 2018
Един от интересните мачове в женския турнир по тенис в Москва среща Анастасия Павлюченкова и Дария Касаткина. Ето прогнозата на бившата №5 в световната ранглиста Анна Чекветадзе, която е коментатор на Евроспорт и част от екипа на Букмейкър Рейтинги.

Руският четвъртфинал би трябвало да е основното събитие в четвъртък в програмата на турнира за Купа Кремъл. Не мисля, че Настя и Даша са доволни от начина, по който играха през втората част от сезона.

Касаткина нямаше добри резултати, всъщност, тя отпадаше в повечето турнири още на старта. И сега, съдейки по начина й на игра, отново не е в най-добрата си форма. Но благодарение на характера си все още е и в играта. Това й позволи да отстрани Леся Цуренко и Ализе Корне. Беше й много трудно срещу французойката, но всичко приключи добре за Даша.

Настя Павлюченкова се оплака от някакво натравяне преди последния си мач, поради което не е играла толкова убедително. Но за днешния мач би трябвало всичко да е наред.

Момичетата играха в Москва и миналата година и Касаткина спечели. Павлюченкова обаче бе пристигнала току що след спечелен турнир в Азия и не бе в най-добрата си форма.

Сега всичко трябва да е различно. Не мога да кажа коя е фаворит в двубоя, но моето предложение е, че в срещата ще има повече от 20,5 гейма.

Единичен: Загубен
АТП 250, Москва, 1/4-финал
18:30/18 окт.
Анастасия Павлюченкова - Дария Касаткина
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Начален бонус
[НОВО] 100% до 200 лв Бонус за Нова сметка от Efbet
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Efbet предлага на своите нови клиенти 100% до 200 лева начален бонус. Нужна е регистрация и депозит.
Вземи бонус
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0