Ализе Корне – Цветана Пиронкова: Прогноза за победител на Анна Чакветадзе

20:00, 07 сеп. 2020
Анна Чекветадзе е част от екипа на Букмейкър Рейтинги. Тя е бивша №5 в световната ранглиста, а в момента освен част от нашия екип е и телевизионен коментатор на Евроспорт.

Цветана Пиронкова е сензацията на тези за годината. Тя се завърна след 3 години и започна да бие всички наред. Тя беше отписана дори в мача от първия кръг със Самсонова, но българката го спечели лесно. След това тя победи Мугурусу и Векич. Сега на Цветана не се дава висок коефициент, въпреки че това е четвърти кръг.

Най-добри букмейкъри

Пиронкова никога не е играла на четвъртфиналите на US Open. За нея 1/8 финалите са най-добрият резултат, където игра през 2012 година. И ми се струва, че сега за Цветана ще бъде трудно да продължи напред. В миналите мачове работеше една нейна тактика – Пиронкова връщаше всичко на корта, играеше с висока скорост, просто накара опонентите си да грешат. Мугуруса изигра просто ужасен мач, направи огромен брой непредизвикани грешки. Такава игра за Пиронкова обаче няма да сработи срещу Корне. Пиронкова ще трябва да атакува повече, да добави повече скорост и броят на грешките ѝ със сигурност ще се увеличи. Физически за българката няма да е толкова лесно след дългата пауза, а французойката Корне може да тича „цял ден“ по корта.

Прогнозирам победа на французойката Ализе Корне на коефициент от 1.90 в bet365.

Единичен: Загубен
ЮЕс Оупън
20:00/7 сеп.
Ализе Корне - Цветана Пиронкова
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0