Алесандро Джанеси – Дмитрий Попко: Тенис прогноза и коефициенти

16:20, 30 авг. 2019
Играе в

Един мач от чаланджъра в Комо, Италия. Местният представител Алесандро Джанеси се изправя срещу казахстанеца Дмитрий Попко.

Единичен: Спечелен
Чаланджър, Комо
16:20/30 авг.
Алесандро Джанеси - Дмитрий Попко
Гласувай - ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза

Италианският тенисист е сред утвърдените имена в Чаланджър тура, докато съперникът му тепърва си пробива път нагоре в тенис йерархията.

Трябва да изтъкна няколко неща. Джанеси игра финал на домашна територия през миналия месец. Той се провали в квалификациите за US Open, но бързо се върна към предпочитания клей и от началото на турнира показва стабилен тенис.

Най-важното в негова полза е, че той спечели рутинно срещу Офнер вчера, докато Попко трябваше да изиграе два мача за деня, за да сломи първо Белучи, а после (в три сета след обрат и Чоински).

Казахстанецът е с впечатляващите 56 победи на клей за годината, но не бива да пренебрегваме факта, че повечето са на фючърс ниво. Дебютният му чаланджър за годината беше едва през месец май.

Всички очакват равностоен двубой. Според мен той ще се получи, но домашното предимство, по-големият опит и свежестта са на страната на Джанеси.

Начален бонус
200 лв (50%) Начален бонус от Winbet
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Winbet предлага на своите нови клиенти най-щедрият начален бонус за спорт сред букмейкърите, опериращи на територията на България.
Вземи бонус от тук
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0