Александра Саснович – Анастасия Павлюченкова прогноза от Аустрелиън Оупън на Анна Чекветадзе

04:00, 18 ян. 2019
Александра Саснович срещу Анастасия Павлюченкова в поредния мач от женската схема на Аустрелиън Оупън. Ето прогнозата на бившата №5 в света Анна Чекветадзе, която е част от екипа на Букмейкър Рейтинги.

Саснович играе много уверено, движи се добре до мрежата. Нищо чудно, че тя е в такава форма, тъй като се намира в добра форма и в турнирите преди Аустрелиън Оупън. Напредъкът за нея е очевиден за всички. Много добре физически подготвена. Но нека да видим какво може да покаже срещу Анастасия Павлюченкова, която неочаквано за мнозина победи Кики Бертенс. Настя като че ли не беше фаворитка, но спечели, а и имаше  късмет. 

Мисля, че Павлюченкова е опасен противник за Саснович. Но за мен фаворит е Александра Саснович. По принцип би трябвало да има логика и последните добри резултати да се вземат под внимание. 

От друга страна обаче Павлюченкова не е обречена на неуспех, тя е опитна и не веднъж е играла на такъв етап от турнирите. 

Дори и да спечели Саснович, двубоят ще мине през доста борба и моята прогноза е че в мача ще има минимум 21 гейма.

Единичен: Загубен
Аустрелиън Оупън
04:00/18 ян.
Александра Саснович - Анастасия Павлюченкова
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Начален бонус
Exclusive
100% до 220 лева Начален бонус Спорт от Palms Bet
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Palms Bet предлага следната оферта на своите нови клиенти – 100% до 220 лв. бонус (Палмс Бет е партньор на БР и бонусът е 220 вместо нормалните 200 лв.) за спорт. Нужна е регистрация и депозит през сайта на Букмейкър Рейтинги.
Вземи бонус
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0