Александър Усик – Тони Белю за пет титли в полутежка категория, прогноза на Николай Валуев

23:00, 10 ное. 2018
Абсолютният световен шампион в полутежка категория Александър Усик излиза срещу Тони Белю в зрелищно шоу в събота вечерта. Срещата е в „Манчестър Арена“ в Англия. Ето прогнозата на бившия световен шампион, а сега политик от Руската дума Николай Валуев, който е част от екипа на Букмейкър Рейтинги.

Усик (15 мача, 15 победи) ще защитава световните си титли на WBC, IBF, WBA (супер), WBO и Ring Magazine срещу Белю (33 мача, 30 победи, 1 равенство, 2 загуби).

Британецът Тони Белю ви е много добре познат, през март 2017 година надви не кого да е, а Дейвид Хей.

През месец юли тази година обаче Усик игра срещу нашия руснак Гасиев и го победи. Направи го с лекота и спечели безапелационно обединителния двубой в полутежка категория.

Като цяло Усик доминираше напълно в мача, като разчиташе на своята маневреност и техника, нанесе много удари и не търсеше на всяка цена нокаут, а по скоро победа по точки, докато Гасиев така и не успя да попречи на плана му.

Струва ми се, че издръжливостта, която Александър притежава, напълно ще му донесе още една победа. Възможно е по точки, възможно е съдиите да имат различно мнение в края на мача, но съм повече от уверен, че оръдията на Белю ще попадат във въздуха, а не върху Усик.

Дори и да попадне някой удар в лицето на Александър, вече видяхме, че може да понася удари. Ще бъде много интересна борба, а аз си мисля, че ще бъдат изиграни всички рундове и Усик ще спечели по точки.

Коефициентът на залога е предоставен от популярния букмейкър Bet365.

Коефициентите са валидни към датата и часа на публикуване на материала (08.11.18/17:47 часа)

Единичен: Загубен
Мач за пет световни титли в полутежка категория
23:00/10 ное.
Александър Усик - Тони Белю
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0