Акумулатор за Петък 13 @5,31

03:30, 14 юли 2018
Играе в
Този път ще подходя по-нестандартно, за да обходя почти всички мачове от дневната програма. 

Насочвам се първо към страната на Свети Патрик, където ще се изиграят няколко двубоя от втория ешелон. Последният в класирането Атлон Таун домакинства на поставения с две позиции по-напред Кабинтили. На пръв поглед ще си помислите, че разликата не е кой знае каква. Да, но Атлон има едва 1 успех досега и то със служебен резултат 3:0, което се случи при предишното домакинство. В общо 19 изиграни мача, Атлон са допуснали феноменалната бройка от 65 попадения, което прави средно по 3.42 получени гола. Това е основната причина да потърся “оувър”, а не, че гостите са толкова резултатни. Напротив, Кабинтили са колебливи в нападение, но поне срещу последния в класирането нападателите им трябва да изпъкнат.

От Първа дивизия идват и други две мои предложения. За двойката на УК Дъблин едва ли трябва да се обяснявам. Напълно ясно е защо залагам на победа за госта. Столичани са амбицирани и ще търсят класиране за Висшата дивизия, докато основната задача пред Уексфорд е да задържат предпоследната позиция, което няма да е никак трудно. Към този акумулатор ще добавя и Шелбърн – Дроида 1Х. Коефициентът за двоен шанс не е висок, но пък ми вдъхва огромна сигурност. Домакините се представят уникално пред собствена публика, като в 9 мача останаха непобедени. Гостува им съставът на Дроида Юнайтед, който разчита по-скоро на домакинските си изяви и пренебрегва мачовете навън. Вярвам, че убедителната серия на Шелбърн ще продължи и след двадесетия кръг. По-смелите могат да търсят равенство няма залог или да скочат директно на знак 1.

Отправям се още по на север, където исландската Висша лига продължава да е в разгара си. Викингур домакинства на последния Кефлавик, който може да се похвали само с три равенства до този момент. Отборът от столицата ще подходи сериозно към срещата и с всички усилия ще търси ценен успех. Подобни мачове ще бъдат решаващи при оформянето на крайното класиране, а ако Викингур се цели в евротурнирите, няма как да си позволи губене на точки.

Към дългата права колонка, която се получи, ще прибавя още едно събитие. То идва от Серия Б на Бразилия, където Сентро Спортиво посреща Сампайо Кореа. Доводите ми за този мач се коренят най-вече във временната позиция и голямото разстояние между градовете. Гостите ще трябва да пропътуват над 1000 км, което в крайна сметка ще окаже влияние на представянето им. Спортиво са втори в Серия Б, но не се намират в идеално състояние. Четири поредни домакинства са без успех, което е твърде много за отбор с техните цели. Дори и да не постигнат победа, не вярва да загубят нови точки в борбата за първото място.

 

Множествен: Загубен
Ирландия 2018/19, Първа Дивизия
21:45/13 юли
Атлон Таун - Кабинтийли
Ирландия 2018/19, Първа Дивизия
21:45/13 юли
Шелбърн - Дроида Юнайтед
Ирландия 2018/19, Първа Дивизия
22:00/13 юли
Уексфорд - УСД
Исландия 2018/19, Висша Лига
21:30/13 юли
Викингур - Кефлавик
Бразилия - Серия В, 2018/19
03:30/14 юли
ЦСА - Сампайо Кореа
Акумулатор
к:
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0