Акумулатор от три тенис прогнози за краен победител

20:50, 16 окт. 2019
Играе в
Днес ви предлагам и една комбинация от мачове, които изглеждат твърде примамливи, за да бъдат пропуснати. Победи за Хачанов в Москва и за Вавринка и Цонга в Антверп.
Множествен: Загубен
АТП Антверпен
18:30/16 окт.
Филип Колшрайбер - Карен Хачанов
АТП, Антверпен
20:50/16 окт.
Стан Вавринка - Фелисиано Лопес
АТП Антверпен
19:30/16 окт.
Жил Симон - Жо-Вилфред Цонга
Акумулатор
к:
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Ето накратко и аргументите:
Хачанов срещу Колшрайбер. Карен играе отлично напоследък и напълно заслужено е в топ 10 в света. Разликата между него и Колшрайбер, който вече трудно печели последователни мачове в чаланджър тура дори, е твърде голяма, за да се пропусне тази възможност. Това е шанс Хачанов да спре две серии. Едната е, че няма победа в зала през годината, а другата да намали пасива си в директните двубои с германеца – 1:3.
Вавринка срещу Лопес. Стан игра страхотно на US Open, но имаше нещастието да се изправи на четвъртфиналите срещу Медведев. Всички знаем какво се случва на всеки, играл срещу руснака в последните месеци. Срещу 38-годишния Лопес днес очаквам Вавринка да продължи с възхода в представянето си. Още повече, че испанецът вече играе по-скоро за участие и престиж, а не толкова с амбиция за победи.
Цонга срещу Симон. Жо-Вилфред спечели два поредни турнира, един чаланджър и АТП250 в Мец след US Open, решавайки да се концентрира върху изявите си в родната Франция. Той намери добра форма по време на позитивната си серия и ако сервисът му е на обичайното ниво, не виждам как по традиция пасивният Симон ще може да му се противопостави. Освен това задачата на Цонга срещу Сонего в първия кръг беше далеч по-сложна от тази на Жил срещу неможещия да уцели корта Стив Дарси. Успех!

 

 

Начален бонус
[НОВО] 100% до 200 лв Бонус за Нова сметка от Efbet
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Efbet предлага на своите нови клиенти 100% до 200 лева начален бонус. Нужна е регистрация и депозит.
Вземи бонус
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0