Акхисар – Истанбул прогноза от Турция на Ники Александров

15:00, 03 февр. 2019
Играе в
Безспорно един от най-интересните мачове в предстоящия кръг в Турция. Носителят на купата посреща лидера в момента, неделя, 15.00 ч.

Донякъде звучи нелепо, но актуалният носител на Купата на Турция в момента е..последен в класирането на Суперлигата.

Може би в крайна сметка, този спечелен миналия сезон трофей е изиграл по-скоро лоша шега на иначе скромния тим. Затъването бе постоянен процес този сезон, за да се стигне твърдо до последното място, най-вече и следствие на няколко скромни точки, спечелени от конкуренцията наоколо.

Сега идва домакинство на лидера Истанбул, който се чувства все по-уверено на първото място с цели шест точки преднина от Галатасарай. Истанбулският гранд обаче направи изключително мощна зимна трансферна инвазия, която се очаква да даде известни резултати.

Може би напук на предварителните очаквания, именно в този неделен мач очаквам Истанбул да не победи. Приемете го и като някакво вътрешно усещане. Предлагам опцията двоен шанс в полза на домакините. Той е оценен на 2,40 – като се замисля, не е чак толкова драстично висок, което подсказва, че ако фаворитът си тръгне без победа от Акхисар, това няма да бъде оценена като някаква невиждана сензация.

Коефициентите са валидни към датата и часа на публикуване на материала (01.02.2019/14:06 часа)

Единичен: Загубен
Турция, Суперлига, 20 кръг
15:00/3 февр.
Акхисар - Истанбул Б
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0