Права колонка @ 5.08

15:30/02 юни '18

Третият кръг на Ролан Гарос продължава с пълна сила, а тук ще намерите нашите предложения за залози от горната половина на схемата. Всички срещи са днес.

Фабио Фонини – Кайл Едмънд 

Двамата тенисисти се намират в добра форма, но издръжливостта на британеца може би ще се окаже ключова в този двубой. Едмънд може да бъде много доволен от представянето си до момента, но Фонини ще представлява най-трудният му тест до момента. Все пак, тази година може да бъде големият пробив на Ролан Гарос за Едмънд и смятам, че тук ще постигне победата.

Краен изход – Кайл Едмънд

Миша Зверев – Кевин Андерсън

Кевин Андерсън определено не е клей специалист, но разликата в класите между него и Миша Зверев е солидна. Южноафриканецът разполага със завидно постоянство в играта си, и смятам, че тук няма да има проблеми да се справи със Зверев. Изборът тук е чиста победа с 3:0 за Андерсън.

Точен резултат – 0:3 сета

Марин Чилич – Стийв Джонсън

Чилич демонстрира солиден прогрес на клей турнирите в последните години. Хърватинът определено е фаворит срещу Джонсън, като до момента има 4 победи от 4 мача срещу него. Това обаче е първи двубой между двамата на червени кортове. Чилич може и да не запише победа с 3:0 сета, но крайният изход е вън от съмнение. В последните три срещи между двамата имаше тайбрек и смятам, че това ще бъде случаят и тук.

Тайбрек в мача – Да

 

Множествен: Загубен
Ролан Гарос 2018, 3 кръг
12:00/2 юни
Фабио Фонини - Кайл Едмънд
Ролан Гарос 2018, 3 кръг
13:30/2 юни
Миша Зверев - Кевин Андерсън
Ролан Гарос 2018, 3 кръг
15:30/2 юни
Марин Чилич - Стийв Джонсън
Акумулатор
к:
Гласувай - ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Начален бонус
100% Бонус отваряне на сметка от Bet365

Bet365 предлага следната оферта на своите нови клиенти – 100% Бонус Нова сметка. Нужна е регистрация и депозит.

За да се класирате за този бонус:

 1. Регистрирайте нов акаунт в Бет365
 2. Полето Бонус код при регистрация няма нужда да бъде попълвано (обновено: 23.01.2019) – Bet365 промениха политиката си спрямо предлаганите бонуси и вече не е нужно да попълвате промо код, за да се възползвате от офертата.
 3. Депозирайте средства в сметката си
 4. Влезете в меню Клиенти -> Оферти -> Налични оферти и кликнете върху бутон Изискай. Бонусът ще се зареди по сметката Ви.
 5. За да можете да го използвате е нужно 1 път да заложите напълно първоначалния си депозит на поне 1.50 коефициент.
 6. След като превъртите 3 пъти стойността от сумата на депозита и бонуса, ще можете да извършите теглене.

✔ За разлика от първоначалните бонуси на други букмейкъри, вие запазвате и самия бонус, а не само печалбата от залозите направени с него. Също така можете да залагате и на пазари с коефициент под 1.50, като ще получите печалбите си, просто тези залози няма да се зачитат в условието за превъртане на бонуса.

Важно: Не трябва да използвате методи Skrill, Neteller и Skrill 1-Tap за квалифициращия Ви първи депозит, в противен сличай няма да се класирате за 100% Бонус Нова сметка.

Ако все пак сте направили Вашия първи депозит чрез някои от методите по-горе, е нужно да направите нов депозит чрез позволен метод за плащане и ще можете да се възползвате от офертата.


Правила и условия на промоцията:

 • До 7 дни след квалифициращия първи депозит е нужно да изискате своя бонус
 • Сумата на депозита и бонуса трябва да се превърти 3 пъти на коефициент не по-нисък от 1.50, за да можете да теглите (в секция Оферти можете да следите прогреса по изпълнението на условието)
 • Условието за превъртане на офертата трябва да бъде изпълнено до 90 дни
 • Залози на пазари Азиатски Хендикап и Гол Линия няма да бъдат зачетени в изискването за превъртане.
 • Важат мининални коефициенти, ограничения за залози и методи за плащане. Печалбата изключва Кредити за Залози. Важат срокове и условия.

Моля, прочетете пълните условия на сайта на букмейкъра преди да се възползвате от офертата.

Вземи бонус от тук
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0