Абърдийн – Селтик прогноза от Шотландия на Ники Александров

16:00/26 дек. '18

Този сезон шотландското първенство е изключително динамично – често на първите места се редуват най-различни тимове. След добрата си серия сега в подножието е Абърдийн. А на върха е пак Селтик. Чудесен повод да посегнем към този мач, който е от 16.00 ч. в празничната сряда.

Домакините от Абърдийн са във великолепна серия последните кръгове – четири поредни победи, които в съботната вечер ги изведоха дори на второ място в класирането. И точно в този момент им идва Селтик – също след сравнително добри мачове напоследък. Е, добре де, с изключение на една издънка преди три кръга срещу Хибс.

И тъй като вече споменахме, че Премиършип на Шотландия този сезон е изключително динамичен за разлика от други, когато Селтик например прави за цялата година два-три лоши мача, нищо чудно това да продължи. А именно – Абърдийн най-малкото да не допусне загуба.

Предложението за залог е за двоен шанс в полза на Абърдийн – 1Х. Коефициентът е доста примамлив – 2,25, което в известна степен ме учудва. Най-вече защото Селтик във всеки мач в Шотландия от десетилетие е твърд фаворит, но този сезон си губи, губи и точки от далеч по-слаби тимове.

От 18 кръга до сега „детелините“ са спечелили 12 мача – тоест на всеки три двубоя един не е печеливш. Ето, сега идва третият след двата поредни успеха. И то при гостуване на силно представящия се Абърдийн. Поради това този коефициент ми се струва не за изпускане.

И като допълнение, макар едва ли да има голямо значение за свикналите на какъв ли не ритъм и темпове британски клубове – но само три дни по-късно е голямото дерби срещу Рейнджърс и няма да е учудващо, ако в средата на седмицата срещу Абърдийн Селтик излезе с леко по-променлив състав.

Коефициентите са валидни към датата и часа на публикуване на материала (23.12.2018/18:08 часа)

Единичен: Загубен
Шотландия, Висша лига, 20 кръг
16:00/26 дек.
Абърдийн - Селтик
Гласувай - ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Начален бонус
100% Бонус отваряне на сметка от Bet365

Bet365 предлага следната оферта на своите нови клиенти – 100% Бонус Нова сметка. Нужна е регистрация и депозит.

За да се класирате за този бонус:

 1. Регистрирайте нов акаунт в Бет365
 2. Полето Бонус код при регистрация няма нужда да бъде попълвано (обновено: 27.11.2018) – Bet365 промениха политиката си спрямо предлаганите бонуси и вече не е нужно да попълвате промо код, за да се възползвате от офертата.
 3. Депозирайте средства в сметката си
 4. Влезете в меню Клиенти -> Оферти -> Налични оферти и кликнете върху бутон Изискай. Бонусът ще се зареди по сметката Ви.
 5. За да можете да го използвате е нужно 1 път да заложите напълно първоначалния си депозит на поне 1.50 коефициент.
 6. След като превъртите 3 пъти стойността от сумата на депозита и бонуса, ще можете да извършите теглене.

✔ За разлика от първоначалните бонуси на други букмейкъри, вие запазвате и самия бонус, а не само печалбата от залозите направени с него. Също така можете да залагате и на пазари с коефициент под 1.50, като ще получите печалбите си, просто тези залози няма да се зачитат в условието за превъртане на бонуса.

Важно: Не трябва да използвате методи Skrill, Neteller и Skrill 1-Tap за квалифициращия Ви първи депозит, в противен сличай няма да се класирате за 100% Бонус Нова сметка.

Ако все пак сте направили Вашия първи депозит чрез някои от методите по-горе, е нужно да направите нов депозит чрез позволен метод за плащане и ще можете да се възползвате от офертата.


Правила и условия на промоцията:

 • До 7 дни след квалифициращия първи депозит е нужно да изискате своя бонус
 • Сумата на депозита и бонуса трябва да се превърти 3 пъти на коефициент не по-нисък от 1.50, за да можете да теглите (в секция Оферти можете да следите прогреса по изпълнението на условието)
 • Условието за превъртане на офертата трябва да бъде изпълнено до 90 дни
 • Залози на пазари Азиатски Хендикап и Гол Линия няма да бъдат зачетени в изискването за превъртане.
 • Важат мининални коефициенти, ограничения за залози и методи за плащане. Печалбата изключва Кредити за Залози. Важат срокове и условия.

Моля, прочетете пълните условия на сайта на букмейкъра преди да се възползвате от офертата.

Вземи бонус от тук
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0