Абърдийн – Селтик прогноза от Шотландия на Ники Александров

16:00, 26 дек. 2018
Играе в
Този сезон шотландското първенство е изключително динамично – често на първите места се редуват най-различни тимове. След добрата си серия сега в подножието е Абърдийн. А на върха е пак Селтик. Чудесен повод да посегнем към този мач, който е от 16.00 ч. в празничната сряда.

Домакините от Абърдийн са във великолепна серия последните кръгове – четири поредни победи, които в съботната вечер ги изведоха дори на второ място в класирането. И точно в този момент им идва Селтик – също след сравнително добри мачове напоследък. Е, добре де, с изключение на една издънка преди три кръга срещу Хибс.

И тъй като вече споменахме, че Премиършип на Шотландия този сезон е изключително динамичен за разлика от други, когато Селтик например прави за цялата година два-три лоши мача, нищо чудно това да продължи. А именно – Абърдийн най-малкото да не допусне загуба.

Предложението за залог е за двоен шанс в полза на Абърдийн – 1Х. Коефициентът е доста примамлив – 2,25, което в известна степен ме учудва. Най-вече защото Селтик във всеки мач в Шотландия от десетилетие е твърд фаворит, но този сезон си губи, губи и точки от далеч по-слаби тимове.

От 18 кръга до сега „детелините“ са спечелили 12 мача – тоест на всеки три двубоя един не е печеливш. Ето, сега идва третият след двата поредни успеха. И то при гостуване на силно представящия се Абърдийн. Поради това този коефициент ми се струва не за изпускане.

И като допълнение, макар едва ли да има голямо значение за свикналите на какъв ли не ритъм и темпове британски клубове – но само три дни по-късно е голямото дерби срещу Рейнджърс и няма да е учудващо, ако в средата на седмицата срещу Абърдийн Селтик излезе с леко по-променлив състав.

Коефициентите са валидни към датата и часа на публикуване на материала (23.12.2018/18:08 часа)

Единичен: Загубен
Шотландия, Висша лига, 20 кръг
16:00/26 дек.
Абърдийн - Селтик
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Начален бонус
100% Бонус код отваряне на сметка от Bet365 (18+ | Важат правила и условия)
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Bet365 предлага следната НОВА оферта на своите нови клиенти – 100% Бонус Нова сметка (до 100 лв кредити за залози). Нужна е регистрация и депозит в размер на минимум 10 лева.
Вземи бонус
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0