Нагоре

Еврофутбол - залози, коефициенти и тиражи [Ревю]

Няма нужда от регистрация/верификация

Залагането и взимането на печалбата се случват на момента

Има джакпот

Съдържание
Оценка на БР : 4/5
Пазари преди мач: 3/5
Пазари на живо: 3/5
Коефициенти: 2/5
Удобство на плащане: 3/5
Поддръжка: 4/5
Бонуси и промоции: 3/5
Технологичност: 3/5
Отзиви: 0 Бонуси: Депозит / теглене: 1 лв / 0
Мобилни версии: Въпроси: 1 Жалби: 0 Поддръжка

Съдържание

Ревю на компанията

4/5
Стефан Ралчев
Главен редактор

Еврофутбол е най-популярният български букмейкър, чиято дейност датира от 90-те години на XX век. Компанията се утвърди в бранша, а настоящото й развитие е свързано с близо 900 наземни пункта в цялата страна. Това е единственият по рода си букмейкър, опериращ офлайн у нас.

Бонуси и промоции

Поради вида си, Еврофутбол не организира начални оферти или друг тип предложения, посрещащи новите потребители. Предлагат се малък брой бонуси, обикновено под формата на допълнителни игри. В това число може да присъединим Максгол и големите джакпоти. Последните са налични всеки уикенд, а участието в тях става, чрез прогнозиране на специални срещи под строго определен ред.

На произволен принцип след като пуснете своя фиш е възможно терминалът да изпечата и талон за 5 лв. безплатен залог. Няма официална информация кога и при какви обстоятелства се задейства промоцията.

Бонуси без депозит са рядко срещано явление. Често, обаче, лоялните клиенти могат да се възползват от несравнимо добри предложения, ако изпълнят дадени условия. Биват раздавани безплатни залози за заложена сума в определен интервал или се организират томболи, от които бихте грабнали допълнителни награди.

Лиценз за България

Ако отворите страницата на комисията по хазарта, ще забележите, че Еврофутбол е първият лицензиран букмейкър в България. Няма как да е другояче, след като е и най-старата развлекателна компания у нас. С времето не загуби доверието на държавните институции, а основната причина бе коректното отношение към потребителите и редовното плащане на дължимите данъци.

За компанията

Историята на Еврофутбол е дълга, но нека накратко ви я преразкажем. Всичко започва преди повече от 25 години, а в основата й стои лицето Стефан Найденов. С годините компанията се свързва с куп бизнесмени, сред които и Васил Божков. През 2002 г. се извършва една от най-мащабните сделки на Балканите, след като гръцката фирма “Интралот” придобива част от акциите на букмейкърската къща. Появата на онлайн платформи за залагания, обаче, оказват негативен ефект, което ражда идеята за създаване на подобен сайт – Efbet.com.

Въпреки иновациите, Еврофутбол продължава да се радва на висок брой клиенти, участващи активно в спортните залози. По последна информация пунктовете на компанията са над 900, а всеки желаещ би могъл да се включи към партньорството. Фирмата работи на франчайз принцип, така че продължават да се набират нови инвеститори. Централният офис на компанията се намира в град София на адрес: ул. “Джеймс Баучер” №12.

Спортни залози в Еврофутбол

Най-силната страна на Eurofootball са спортните залози и това се е доказало с времето. Букмейкърът предлага висок брой ежедневни събития в своя тираж, като обхваща над 20 спортни дисциплини. Ще откриете тенис, футбол, баскетбол, бейзбол, американски футбол и прочие. Изобилие от срещи, придружени от десетки опции за игра. Като недостатък може да счетем липсата на част от пазарите за по-непопулярни двубои. Компанията залага основно на предпочитани събития, които получават и най-голяма аудитория.

Сравнени с коефициентите в останалите букмейкърски къщи, тези на Еврофутбол са значително по-ниски. Именно това доведе до отдръпването на част от клиентите и насочването им към онлайн сайтове за залози. Efbet, например, въпреки че е част от групата на Eurofootball Limited, предлага далеч по-добри ставки, а и предложените опции за игра са далеч по-разнообразни.

В еврофутбол може да участвате както със сингъл залози, така и с комбинация в системи или прави колонки. Минималният залог на фиш е 1 лв., докато максималната сума достига до 20,000 лв (възможно е да има ограничения на талон според вида на събитието). При системи може да използвате залог на колонка, равняващ се на минимум 0,10 лв.

Ако сте любители на единичните залози, то този букмейкър не е за вас. По-добре насочете вниманието си към друга букмейкърска къща, а списък с такива ще откриете тук. Коефициентите на Еврофутбол не благоприятстват залагане с по-високи суми.

Онлайн залози в Еврофутбол

Букмейкърската мрежа на Еврофутбол не предлага онлайн залагания.

Сайтът за залози Ефбет, който произлиза от компанията Еврофутбол, е алтернативата за залози онлайн. Може да се регистрирате тук.

Други продукти

Разнообразие бе внесено през недалечната 2015 г., когато се появи Спортмакс, игра, тип виртуален футбол. На всеки 5 минути прототипи на родни клубове се срещат помежду си, за да определят крайния победител. Разполагате с куп залози, включително точен резултат, голмайстор, краен изход, резултат на полувреме и т.н. Действието се развива в две полувремена по 60 секунди. Максималният брой на възможните реализирани попадения е 4, което ограничава обхвата на опциите за игра. Добре разработено приложение, което ще откриете в наземните пунктове на компанията. Онлайн може да проверите единствено завършилите двубои, както и програмата за идните десет мача.

Гонки с кучета и виртуални конни надбягвания са други предложения, очакващи ви в залите на Еврофутбол. Първите датират отдавна и се радват на огромна фенска маса, докато вторите бяха пуснати в експлоатация едва в началото на 2018 г. Закъснял ъпдейт, предвид наличието на конни надбягвания в почти всички сайтове за залози, но все пак подобна иновация никога не е излишна. С това бе отворена нова страница в историята на компанията, която я доближава до най-развиващите се букмейкъри.

Функционалности

Еврофутбол не разполага с опции, като Price Rush, Cash out или Acca Edge, поради обясними причини. Единственото положително е залогът в системна комбинация, който може да съдържа и твърди знаци. Освен вариациите при системите, други полезни инструменти – няма!

Като удобство можем да изтъкнем секцията им Резултати на живо – тук може да следите развоя на спортните събития, както във всеки друг livescore сайт.

Залози на живо в Еврофутбол

Live залозите в Еврофутбол вече са по-достъпни до потребителите. Бе внесена лека промяна в портала “Залози на живо”, която дава далеч по-адекватна информация за текущите коефициенти. А и напоследък се забелязва ръст в наличните събития. Разглеждат се далеч повече футболни мачове, но сякаш другите спортове остават на заден план. При липса на интересни срещи от европейските терени, се възлага на баскетболни срещи и тенис двубои от турнирите на ATP и WTA.

Основната причина, поради която сме скептично настроени към лайв залозите в Eurofootball, е бавната обработка на талоните. Системите в наземните пунктове се нуждаят от продължително време, обикновено между 30 секунди и 1 минута, за да приемат фишовете на залагащия. Също така тук трябва да описвате залозите си в талони, което отнема още време и може да ви създаде куп неудобства, а коефициентите на живо не могат да се сравняват по никакъв начин с онлайн букмейкърите. Определено това не е букмейкър, който би ви послужил за бързо и безпрепятствено залагане на живо.

Разплащателни методи

Всичко се извършва в пунктовете. Там подавате своите талони, заедно със сума в кеш. Приемат се всякакъв вид монети и банкноти. Печалбите се изплащат както в букмейкърските зали, така и по банков път. Това зависи от размера им. Максималната сума, изплащана в пунктовете на Еврофутбол, достига 3800 лв. При по-големи печалби ще се наложи да вземете парите си от клон на Пощенска банка.

  • След като предатете печелившия фиш в пункта, терминалът ще изпринтира искова форма, с която вие отивате в клон на банката и получавате парите в същия ден (важат условия на банката за сумата на теглене на средства без заявка).

Също така на телефоните, посочени по-долу, може да съобщите, ако букмейкърът ви откаже изплащане на определена печалба.

Мобилна версия

Eurofootball не разполага с приложение за директно залагане, но от своя страна има привлекателен сайт, позволяващ проверка на текущата програма. Към него е добавена и мобилна версия, която има сходни функционалности, даващи достъп до актуалните коефициенти и наличните пазари, но е е достатъчно удобна за използване чрез мобилно устройство.

Обслужване и контакти

В зависимост от въпросите, които имате, може да използвате следните електронни пощи и телефони.

Виж повече Затвори
Характеристики на букмейкъра
Пазари преди мач
3/5
Пазари на живо
3/5
Коефициенти
2/5
Удобство на плащане
3/5
Поддръжка
4/5
Бонуси и промоции
3/5
Технологичност
3/5

Езици на сайта

БългарскиБългарски

Наличие на раздели и приложения

Web
Mac
Спортни продукти
Спорт
Виртуален спорт
Тотализатор
- Българска версия - Мобилна версия

Плюсове и минуси

Плюсове:
Няма нужда от регистрация/верификация
Залагането и взимането на печалбата се случват на момента
Има джакпот
Минуси:
Много по-ниски коефициенти от онлайн букмейкърите
Малко събития преди мач
Много малко събития за залози на живо
Повечето пунктове работят до 21:00 - 22:00

Методи на плащане

Депозит Теглене
Сума Време Комисиона Сума Време Комисиона
от 1 до 20000 незабавно 0% от 0,10 до 3800 [1] незабавно 0%

Валути

Български лев

Поддръжка

Компетентност
Учтивост
Време за отговор
Компетентност
Учтивост
Време за отговор
Телефон
~1-5 мин
Компетентност
Учтивост
Време за отговор
~

Надеждност

Не приема Букмейкър Рейтинги
като посредник
В сайта Букмейкър Рейтинги няма
представители на компанията
Отношение към спекуланти:
Поставя ограничения

Въпроси от потребители

Angel Nikolov Нов съм

Арсенал днеска ще бие ли

Шефилд юнаитед арсенал арсенал ще бие ли ще 2 ли

21.10.2019 13:06

История на рейтинг

15.10.2018
Букмейкърът Еврофутбол е добавен в ревюта

Информация за компанията

Еврофутбол
България 1000 ул. “Джеймс Баучер” №12 (Централен офис)
02/8180008
Неизвестен
1993
София
Неизвестен

Отзиви (0)

Надеждност
0/5
Удобство на плащане
0/5
Пазари преди мач
0/5
Поддръжка
0/5
Пазари на живо
0/5
Бонуси и промоции
0/5
Коефициенти
0/5

FAQ / Често задавани въпроси

Предлага ли Еврофутбол бонус лоялност?

Да, но не винаги. Поинтересувайте се за подобна оферта, като се обърнете към вещи лица, работещи в пунктовете.

Какъв е минималният залог в Еврофутбол?

Минимумът на фиш е 1 лв.

Има ли джакпоти в Еврофутбол?

Да, очакват ви високи джакпоти, ако познаете избраните мачове през уикенда.

Има ли лотария в Еврофутбол?

Не, но може да си закупите различни лотарийни билети и да участвате в игрите на Евробет, които са част от обществото на Eurofootball Limited.

Има ли виртуални спортове в Еврофутбол?

Да, и те са под наименованието “Спортмакс”.

Има ли електронни спортове (esports) в Еврофутбол?

За жалост не се предлагат залози за електронни спортове.

Новини Еврофутбол

Държавната комисия по хазарта заседава за лиценза на Еврофутбол: Отне го за 3 месеца [ОБНОВЕНА]
Новини
Държавната комисия по хазарта заседава за лиценза на Еврофутбол: Отне го за 3 месеца [ОБНОВЕНА]

Държавната комисия по хазарта е обявила на своя сайт заседание днес от 11:00 часа. Част от заседанието е само една точка, а именно: 1.Разглеждане на предложение за приемане на решения за прилагане на принудителна административна мярка по чл. 85 от Закона за хазарта. Еврофутбол ООД за организиране на онлайн игри и залагания върху резултати от спортни състезания и надбягвания с коне и кучета Еврофутбол ООД за игри със залагания върху резултати от спортни състезания и надбягвания с коне и кучета Късно вечерта на 24.03. в сайта на Еврофутбол се появи дълго съобщение за предстоящото заседание на Държавната комисия по хазарта.…

Важна информация от Efbet: Официално се отдели от Еврофутбол
Новини
Важна информация от Efbet: Официално се отдели от Еврофутбол

Мнозина от вас може да не са забелязали какво се появи в сайта на Ефбет. При влизане в акаунта за игра вероятно ви е изскочил прозорец с кратък текст: “Уважаеми клиенти, във връзка с промяната на името на дружеството Eurofootball Limited на Brobet Limited, ви уведомяваме, че навсякъде в публикуваните и утвърдени от ДКХ задължителни правила и игрални условия името на Eurofootball Limited следва да се чете Brobet Limited.” С този текст това, което се говори не потвърдено в последните няколко месеца, на практика става факт. Букмейкърът Ефбет официално повече няма нищо общо с Еврофутбол. Както е известно, досега двете…

Пет мача с по над 2,5 гола донесоха солидна печалба
Новини
Пет мача с по над 2,5 гола донесоха солидна печалба

Този път залогът е направен в Еврофутбол – представлява 5 мача в права колонка. Спечелилият е потърсил стандартен залог – 5 мача, като във всеки от тях да има над 2,5 гола. Въпросните двубои се оказват печеливши и след залог от 30 лева печалбата е в размер на 775 лева. Общият коефициент от петте печеливши двубоя е малко над 25.00. Двубоите, които влизат в графата печеливши на талона, са Швейцария – Дания, Румъния – Фарьорски острови, Норвегия – Швеция, Босна и Херцеговина – Гърция, Чехия – Бразилия. Любопитното например е, че в контролата между Чехия и Бразилия домакините от Чехия…

Еврофутбол изплати печалбата от 1 милион лева на майстора от Враца
Новини
Еврофутбол изплати печалбата от 1 милион лева на майстора от Враца

На специално организирана церемония Вили Златунов от Враца получи своя символичен чек от тримата управители на компанията – Руди Вачкова, Боян Найденов и Николаос Арсенопулос. Малко по-късно той бе приветстван и от един от основателите на компанията и съдружник в Еврофутбол – г-н Александър Тумпаров. Вили Златунов бе посрещнат с аплаузи от служителите на Еврофутбол, които нямаха търпение да се запознаят с човека, направил невероятното майсторско предвиждане – да познае цели 18 мача в права колонка. На 25.02.2019 г. във Враца бе определена печалба от близо 1 милион лева в пункта на ул. „Кръстьо Българията“ №18. Подобна шестцифрена сума от…

Коментари ()
Оценка на БР 4/5
Вход / Регистрация
За съжаление не можем да ви препоръчаме «»
Пренасочваме ви към
които предлагат по-добри възможности и разглеждат жалбите (ако има такива) от нашите играчи
Вход / Регистрация