Звездите на Челси ще пътуват с влак след жестоките наказания

Стефан Ралчев
Клубът не може да използва повече от 20 000 паунда за пътуване

Тежката криза, в която се намира Челси от няколко дни, се отрази на всичко, случващо се в клуба. Затова и е много възможно „сините“ да предприемат рядкосрещаната мярка и да пътуват с влак до Франция, където следващата седмица гостуват на Лил в осминафинален реванш от Шампионската лига.

Четете прогнози за мачове днес в Букмейкър Рейтинги

На лондончани бяха наложени тежки санкци, тъй като собственикът на клуба Роман Абрамович бе поставен в списъка със санкции на британското правителство заради военната атака на Русия срещу Украйна.

Освен че вече се разделиха с някои от спонсорите си, а с други са на път да го направят, „сините“ не могат да продават билети за домакинските си мачове, като трябваше да затворят и клубния си фен магазин.

Наред с това, тимът не може да използва повече от 20 000 паунда за пътуване за гостуванията си. Затова и хората на Томас Тухел трябва да сменят частния самолет, с който летяха за мачовете си от най-силния европейски клубен турнир, с влак, с който да се придвижат до Франция. Също така, това ще се отрази и на настаняването на отбора, чиите средства се топят постоянно.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P