Замесиха гранд в уговаряне на мачове: Хванаха престъпниците как предават парите…

«Букмейкър Рейтинги»
Украинският гранд Динамо Киев макар и косвено бе замесен в уговаряне на мач. Става въпрос за двубоя от последния кръг на първенството на страната срещу Зоря (Луганск).

Динамо бе гост и победи с 3:2, като обърна резултата от 0:2. В герой за Динамо се превърна Циганков, който вкара два гола, победният в 82-ата минута от дузпа.

Преди това обаче Икономическа полиция и Националната полиция на Украйна предотвратиха договорка относно двубоя. Според „Profutbut“ бившият футболист Сергей Кобзев и бившият съдия Вячеслав Молотокас са се опитали да подкупят треньора и играчите на Зоря (Луганск) с 5000 долара.

Престъпниците са били задържани по време на предаването на парите. Организаторите на схемата предавали 2800 долара, а останалата част от сумата е трябвало да бъде дадена веднага след края на мача.

Съдията Молотокас вече е участвал в дело за уреждане на мачове – миналата година, той вече бе отстранен от съдийството в опит да подкупи играчите на Карпати Лвов.

От украинската полиция и прокуратура обявиха, че започва разследване за още участници в схемата и стартира дело срещу извършителите.

Отворете вашата нова сметка, като се възползвате от списъка с най-добрите букмейкъри у нас

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P