Залози за любовния триъгълник! Ще забременее ли Лейди Гага от Брадли Купър?

«Букмейкър Рейтинги»
Едва ли има човек, който да не е чул за Лейди Гага, Брадли Купър и хита “Роди се звезда”. Изпълнението “Shallow” получи “Оскар” за най-добра оригинална песен на последните награди.

Какво общо обаче има всичко това със спортните залози? Много, ако се следят тенденциите на букмейкърите. Част от тях са толкова атрактивни в стремежа си да зарадват своите клиенти, че предлагат всевъзможни пазари.

Любовният триъгълник между Брадли Купър, Ирина Шейк и Лейди Гага също стана обект на интерес на заложните компании. Съвсем пресни са новините, че Купър и Ирина Шейк са разделени, като дори вече са постигнали съгласие по какъв начин да се грижат за общото си дете. И веднага се появиха новини, че Брадли Купър дори живее заедно с Лейди Гага. Още по време на изпълнението им на “Оскар”-ите милиони по света станаха свидетели на изключителната им симбиоза, а спекулациите за тяхна връзка не закъсняха.

Руският букмейкър 1xBet предлага няколко пазара, свързани с любовния триъгълник, както го нарекоха светските издания.

Единият от тях е, че Лейди Гага ще обяви до 1 септември 2019 година, че ще се омъжи за Брадли Купър. Коефициентът за това е ни повече, ни по-малко от… 15.00.

Ако смятате, че изпълнителката ще обяви, че е бременна отново до 1 септември тази година, може да заложите на коефициент 2.00. Противното е оценено със ставка 1.75.

Букмейкърът обаче предлага пазар и за нещо по-различно и любопитно. Може да се възползвате от възможността да заложите, че Ирина Шейк ще възобнови отношенията си с Брадли Купър и двамата ще се съберат отново. Коефициентът за това е 25.00.

Към този момент всичко е в сферата на догадките относно отношенията между чаровника Брадли Купър и Лейди Гага. Ясно е само едно – Купър и Ирина Шейк вече са разделени, а преди това певицата развали годежа си с Кристиян Карино.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P