За Нефтохимик в зала „Младост“ вече вика и госпожа Добрева

Стефан Ралчев
Либерото Симеон Добрев се ожени за молдовката Юлиана

Този сезон семейството на шампиона на България по волейбол за мъже ВК Нефтохимик 2010 има изключително красиво попълнение.

От трибуните на зала „Младост“ бургаският тим вече е подкрепян от госпожа Добрева, съобщава клубният сайт на волейболния Нефтохимик.

Да, не бъркате – това е съпругата на един от най-обичаните играчи в тима на Атанас Петров, либерото Симеон Добрев. Двамата са младоженци – станаха брачна двойка преди броени дни.

Ето как започва романсът на Мони и молдовката Юлиана – от първо лице за официалния клубен сайт на ВК Нефтохимик 2010.

„С Юлиана се срещнахме лятото, по време на лагера в София с националния отбор. Тя работеше в кетъринга на хотела в който бяхме отседнали – започва Добрев. – В деня, в който я видях, си глътнах граматиката, но все пак трябваше да завържа разговор с нея и отидох да се запознаем. И така започнахме да общуваме, да разкриваме за себе си в повече детайли. Видях, че е жена с морал и ценности“.

Предложението далеч не закъснява. „На първата ни среща на шега ѝ казах, че ще ми стане съпруга. Тя се засмя, не ѝ се вярваше, помисли ме за луд. Но ето че сега това е реалност и доста ѝ подхожда да е Добрева! Хубавите неща понякога стават неочаквано, Бог си знае работата!“

Мони и Юлиана подписват след връщането на либерото от Румъния, където в град Галац между 10 и 12 ноември ВК Нефтохимик 2010 игра във втория квалификационен турнир за влизане в Шампионската лига. Как се чувства 23-годишният русенец вече като женен мъж?

„Това за мен е много голям стимул, това е една голяма отговорност, голяма крачка към личностното ми израстване. Да, млади сме, но смятам, че и двамата сме готови да бъдем семейство! Ако чакаме удобен момент, все ще ни е късно. Тя е избраницата ми!“, заключава Добрев.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P