Юрист вариант за нов шеф в Левски

Стефан Ралчев
Правният консултант на Наско Сираков може да заеме длъжността на Ивайло Ивков

Ивков

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков продължава с търсенето на нов изпълнителен директор. Появи се вариант, при който правният консултант на боса на сините Борислав Георгиев да застане на тази позиция. През миналата седмица стана ясно, че той е председател на УС на новото сдружение „Бизнес клуб Левски“.

Палмс Бет онлайн предлага специални бонуси за мачовете на Левски

Юристът бе представен пред акционерите на Общото събрание на дружеството, което се проведе на 6 април. Преди това той взе участие и в разяснителната пресконференция за увеличаване капитала на дружеството в началото на март. Очаква се съвсем скоро да стане ясно името на новия изпълнителен директор, който да изземе функциите на Ивайло Ивков.

Наско Сираков изпитва сериозни трудности по намирането на оперативен ръководител. Настоящият такъв Ивайло Ивков е в процес на раздяла с клуба. Той все още изпълнява дейността си, но го прави от дистанцията. Адвокатът наскоро съобщи, че си е събрал багажа и е напуснал офиса си на „Герена“. Ивков ще е на поста, докато името му бъде заличено от Търговски регистър. В момента именно той е човекът, без чийто подпис не може да мине нито една финансова операция, свързана с Левски.

Първи отказ Наско Сираков е получил от Даниел Боримиров. Мажоритарният собственик е предложил поста на човека, който сега е председател на Управителния съвет. Идеята е била бившият капитан на сините да е изпълнителен директор, като да му помага екип от специалисти за оперативната дейност. Засега не е минала идеята и за Венцислав Димитров, който е представител на спонсора в НС. Двама други набелязани също са дали категоричен отказ на Сираков за въпросния пост.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P