Ясен Петров хареса македонец за националния отбор на България

Стефан Ралчев
Влатко Дробаров е попаднал в полезрението на селекционера

yasen-petrov

Селекционерът на националния отбор Ясен Петров търси усилено играчи. В полезрението му е влязъл централният защитник на Черно море Влатко Дробаров, твърди „Тема спорт“. 28-годишният северномакедонец притежава български паспорт. Роденият в Скопие футболист има мачове за всички юношески и младежки формации на родината си.

Футболни прогнози за днес може да намерите в Букмейкър Рейтинги

Той обаче няма двубои за мъжката селекция и поради тази причина има право да облече фланелката на „трикольорите“. А дали това ще се случи, ще разберем след две седмици, когато Ясен Петров обяви повиквателните. През септември на България предстоят 3 мача – на 2 септември гостуваме на европейския шампион Италия в среща от световните квалификации, на 5-и приемаме Литва, а на 8-и играем контрола с Грузия.

Ясен Петров, който е бивш треньор на „Моряците“, има и други избраници от „Тича“ в състава си. Той разчита на вратаря Георги Георгиев, универсалния Даниел Димов, както и на доскорошния плеймейкър на тима Илиан Илиев-младши. Последният бе продаден това лято на кипърския Аполон (Лимасол).

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P