Winbet стъпи и на италианския пазар

Стефан Ралчев
Атрактивни начални бонуси и привлекателна модерна визия за бранда

Компанията Уинбет вече присъства и на пазара в Италия. На адрес winbet.it любителите на залозите и казино игрите могат да намерят всички услуги на българския букмейкър. Може да прочетете ревюто ни за Winbet, за да се запознаете с всички детайли и функционалности на бранда.

Секцията със спортни залози на сайта предлага събития и пазари в над 20 вида спорт, залози „на живо“, електронни спортове, както и залози за специални събития, като например реалити ТВ формати. Набиращите все по-голяма популярност виртуални спортове са представени с футбол, гонки с кучета, конни надбягвания, колоездене и моторни спортове.

Както подобава на един от водещите брандове, Уинбет е отделил специално внимание на сигурността на разплащанията и съхранението на личните данни. Потребителите имат възможността за Live Chat от 9:00 до 21:00 часа. Сайтът е лицензиран от италианската Агенция по акцизите, митата и монополите и е достъпен за игра единствено за играчи от Италия и други държави, в които това е разрешено.

До момента компанията присъстваше в България, Румъния, Сърбия, Хърватска, Танзания и Италия.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P