Winbet стана спонсор на баскетболния Левски Лукойл

«Букмейкър Рейтинги»
Баскетболен клуб Левски Лукойл има нов партньор – WINBET. Компанията бе представена като спонсор на “сините” на пресконференция в зала “Универсиада”.

Winbet партньор на Левски Лукойл

“Изключително ми е приятно, че баскетболен клуб Левски, като най-титулуваният отбор в България, след идването на една сериозна компания като Лукойл, намери втори сериозен и основен партньор в лицето на Winbet Онлайн. Компания, която се развива с изключителни темпове и вече стана част от нашия отбор. Надявам се партньорствoто с тях да продължи възможно най-дълго, защото това ще покаже, че нашият отбор се развива в правилната посока”, коментира президентът на столичани Тодор Стойков.

Подпомагането на българския спорт е основен приоритет за WINBET, като от компанията напомниха за успешната си работа с някои от най-големите клубове у нас и пожелаха успех на новите си партньори от Левски Лукойл.

Вземете първоначален бонус при регистрация в Winbet

“Това, че го обявяваме по този начин, мога да кажа, че говорим за изключително добри параметри за стандартите на българския баскетбол. Няма как да коментираме конкретни цифри. Те ще са втори основен спонсор след Лукойл и ще даде спокойствие на отбора относно селекция и относно всички други разходи за съществуването”, добави още легендарният баскетболист.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация