WINBET стана генерален спонсор на ЦСКА

Стефан Ралчев
Договорът е за пет години

Букмейкърската компания Winbet е новият генерален спонсор на ЦСКА.

„Подписахме нов петгодишен договор, който гарантира дългосрочно партньорство. Доволни сме от професионалните си взаимоотношения до момента. Уинбет става наш генерален спонсор и тяхното лого ще бъде на лицевата страна на фланелките“, заяви изпълнителният директор на „червените“ Пламен Марков.

Вижте как може да свалите winbet мобилно приложение

„ЦСКА е финансово обезпечен. Ние ще разчитаме на новия генерален спонсор, за да може този бюджет да става все по-стабилен и да удовлетворява вижданията на спортно-техническото ръководство и да няма проблеми с нормалното функциониране на клуба. Присъствието на Winbet и другите ни спонсори е от изключително важно в тези трудни времена“, добави той.

По дискутираната напоследък тема, че букмейкърът евентуално може да влезе в ЦСКА с процент акции, маркетинг мениджърът на компанията Десислава Колева-Иванова коментира: „С оглед на политиката, която води компанията такъв тип сътрудничество не стои на дневен ред. Ние сме рекламодател, а не искаме да влизаме в колаборации с клубовете. Надявам се, че разясних въпроса.“

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P