Winbet с нова промоция: Derby Boost – до 50% по-голяма печалба

«Букмейкър Рейтинги»
Все още европейските турнири не са приключили, а вече се задава се уикенд, изпълнен с доста интересни дербита в клубните първенства.

Winbet промоция Derby Boost

Българският букмейкър Уинбет ви дава нова възможност за повече печалби. Ако имате акаунт в Winbet и искате да се насладите на хубав и зрелищен футбол, но в същото време да спечелите и да удвоите вашите печалби, новата промоция на компанията е за вас.

Вземете 200 лева първоначален бонус при регистрация в Уинбет

ОПИСАНИЕ

До 50% по-голяма печалба с най-вълнуващите дербита от футболна Европа!

При осъществен печеливш множествен залог на шампионските дербита Байерн Мюнхен – Борусия Дортмунд, Ливърпул – Манчестър Сити и Ювентус – Милан, ние ще увеличим вашата печалба с 50%.

СРОК НА ПРОМОЦИЯТА

Начало: 07.11.2019
Край: 10.11.2019

ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

1. От промоцията могат да се възползват всички клиeнти на Winbet, които имат регистрация с реални средства.

2. Всеки клиент на Winbet ще получи до 50% върху нетната си печалбата си при печеливш квалифициращ залог. Допълнителната печалба се определя спрямо броя на квалифициращите срещи, комбинирани в множествен залог, както следва в таблицата:

Брой срещи Допълнителна печалба
1 среща 15%
2 срещи 30%
3 срещи 50%

3. Допълнителната печалба е на стойност до 200 лв и се добавя като реални средства в клиентската сметка без никакви ограничения за теглене и разиграване. Това е максималната допълнителна печалба, която всеки клиент ще може да спечели сумарно от всичките си квалифициращи залози по време на промоцията.

4. Ако някоя селекция/залог е отложена/отменена, процента на увеличена печалба ще се прилага спрямо броя на печелившите селекции. Например, 3 селекции в права колонка с 2 печеливши и едно отложено/отменено събитие, играчът ще получи допълнителни 30% върху печалбата си.

5. Футболните срещи, които се зачитат към промоцията са: Байерн Мюнхен vs. Борусия Дортмунд в събота, Ливърпул vs. Манчестър Сити и Ювентус vs. Милан в неделя.

6. Минималната стойност на квалифициращ залог е 10 лева или еквивалента й в евро.

7. За да се възползвате от увеличена печалба може да поставите залога си на една от трите срещи, или чрез множествен залог включващ две или три от тях.

8. За да участвате в промоцията, в множествения залог, трябва да има само събития от посочените футболни срещи. Множествени залози в комбинация с други спортни събития няма да се зачитат в полза на промоцията.

9. Важи за единични залози (сингъл) и множествени залози (права колонка) с минимален коефициент на селекция 1.50 поставени на квалифицираща селекция. Ако една от селекциите е с коефициент по-нисък от 1.50, то тя няма да се зачита към промоцията. Системи пълно комбиниране са изключени от промоцията.

10. Промоцията се отнася до залози направени преди събитието, на живо, както и комбинация от двете.

Пример за квалифициращ залог 1:

Събитие Пазар Коефициент
Bayern Munich vs. Borussia Dortmund 1X2 :1 1.56
Liverpool vs. Manchester City Двоен шанс: 1X 1.54
Juventus vs. AC Milan Общо голове: Над 2.5 1.77

 

Брой залози: 3 Квалифициращи залози: 3 Допълнителна печалба: 50%
Залог: 100 BGN Коефициент: 4.25 Стандартна печалба: 425 BGN
Крайна печалба с 50% бонус: 637.50 BGN

Пример за квалифициращ залог 2:

Събитие Пазар Коефициент
Bayern Munich vs. Borussia Dortmund 1X2 :1 1.56
Liverpool vs. Manchester City Първи да отбележи гол: Liverpool 1.93

 

Брой залози: 2 Квалифициращи залози: 2 Допълнителна печалба: 30%
Залог: 100 BGN Коефициент: 3.00 Стандартна печалба: 300 BGN
Крайна печалба с 30% бонус: 390 BGN

11. Няма ограничение за броя на квалифициращите залози. Клиентите ще могат да получат допълнителната печалба за всеки един от двубоите, в случай че ги поставят в отделни квалифициращи залози.

12. Предварително затворени залози (Кешаут) няма да участват в промоцията.

13. Средствата спечелени по правилата на промоцията ще бъдат добавени в игровите сметки до 24 часа след края на промоцията. Ако не сте получили увеличената печалба в упоменатия срок, може да се свържете с нас, за да я добавим допълнително.

14. Всички други правила и условия на нашия сайт ще се отнасят до промоцията.

15. Запазваме си правото при недобросъвестни действия от страна на клиент, с цел да се възползва неправомерно от офертата, да не признаем за валидни направените от него залози, както и да приспаднем всеки положителен баланс, който е получен в резултат на неправомерните действия, а също така и размера на претърпените евентуални загуби.

Ако имате допълнителни въпроси във връзка с промоцията, моля, свържете се с отдел “Обслужване клиенти”. Ние сме на Ваше разположение 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата и ще се радваме да Ви бъдем полезни.

* Запазваме си правото да променим условията, както и срока на промоцията във всеки един момент. Клиентите ще бъдат уведомени своевременно при промяна.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация