Winbet с нов бонус 200% до 100 лева

«Букмейкър Рейтинги»
Уинбет зарадва своите клиенти с нов първоначален бонус.

Winbet нов бонус 200% до 100 лева

Вземете 200% бонус до 100 лева с първия си депозит в спортните залози на Winbet.

За целта трябва да въведете бонус код WB2020 в обозначеното поле по време на първия си депозит и ще получите бонуса си веднага.

Вземете новия впечатляващ бонус от ТУК и печелете с Уинбет

ВАЖНО!!! Бонусът е валиден само за нови играчи, които преди това не са имали регистрации с реални средства в Winbet.

СРОК НА ПРОМОЦИЯТА

Начало: 20.11.2019
Край: 31.01.2020

ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

 1. Начален Бонус Спорт офертата е валидна само за нови играчи, които нямат предишни регистрации с реални средства на Winbet.
 2. Всеки играч може да се възползва от промоцията само веднъж.
 3. Промоцията изисква успешен депозит.
 4. Начален Бонус Спорт може да бъде получен само с първия депозит на Winbet, в рамките на 30 дни от датата на създаване на игралния профил.
 5. За да активирате Начален Бонус Спорт трябва да въведете бонус код WB2020 при първия си депозит, в обозначеното за това поле.
 6. При депозит с Кештерминал, моля да не разигравате сумата на първоначалния депозит и да се свържете с нас, за да може да добавим бонусът допълнително.
 7. Начален Бонус Спорт е валиден само за залози в спортната секция на Winbet и не може да се използва за залози на други игри. Залози направени в секцията казино, няма да се зачитат в полза на условията за разиграване на бонуса.
 8. Бонусът е 200% от сумата на депозита. Например, ако депозирате 50 BGN, ще получите още 100 BGN бонус и ще разполагате с 150 BGN за игра.
 9. Максималната сума на бонуса е 100 BGN. За пример, при депозит от 500 BGN, бонусът който ще получите ще бъде 100 BGN, тъй като това е максималната сума на бонуса.
 10. Сумата на бонуса ще бъде добавена във Вашата игрална сметка веднага след първия Ви депозит. Ще може да използвате бонус средствата, за да залагате в спорт секцията, но няма да можете да изтеглите сумата на бонуса и евентуалните печалби, преди да бъдат изпълнени условията за разиграване на бонуса.
 11. След приемането на офертата, сумата на квалифициращия депозит и бонусът ще бъдат заключени за изтегляне до изпълнение на необходимите условията за разиграване на бонуса.
 12. За да осъществите теглене, трябва да направите квалифициращи залози на стойност 6 пъти общата сума на депозита плюс бонуса (при депозирани 50 BGN и получен 100 BGN бонус, трябва да се направят залози за (50+100)*6 = 900 лева).
 13. Заключената сума не може да бъде използвана за залози с коефициент по-малък от 1.30. За да може да се направят залози с коефициент, по-малък от 1.30, клиентът трябва да разполага със средства извън заключената сума. Системата автоматично ще ограничава неквалифициращи се бонус залози.
 14. Максималната сума на единичен залог е 50 BGN. За да може да се направят залози на по-висока стойност, клиентът трябва да разполага със средства извън заключената сума. Системата автоматично ще ограничава неквалифициращи се бонус залози.

Пример: Ако клиент има заключен баланс от 150 лева и свободни 1000 лева, тогава няма да бъде възможно да се направи залог за 1150 лева и ще получи съобщение, оказващо това. В тази ситуация опциите са две – залог на повече от 50 лева от свободния баланс без ограничение на минимален коефициент или залог по-малък или равен на 50 лева на коефициент 1.30 или по-голям от заключения баланс.

Пример 2: Ако клиент има 30 лева заключен баланс и 20 лева свободен, то тогава ще може да заложи 50 лв. на коеф. 1.30 или по-голям, като печалбата ще бъде разпределена пропорционално към сумата на заключения и свободния балансЗаключеният баланс може да се използва единствено за залози с коефициент 1.30 или по-голям, като сумата на залога не трябва да надвишава 50 лева)

 1. Клиентът няма право да прави повтарящи се залози с бонус средства на едно и също събитие/колонка/система, независимо от промяната на сумата на залога или на коефициента на събитието. Отговорността за спазването на това правило е изцяло на клиентаПри нарушаването на това правило, целенасочено или неволно, операторът си запазва еднолично правото да откаже залог и/или да отмени всички всички залози нарушаващи това правило независимо от изхода на срещата (включително и след нейния завършек) и/или да премахне бонус баланса и всички натрупани печалби с него.
 2. Клиентът няма право да прави залози на взаимно свързани пазари или селекции с бонус средства на едно и също събитие/колонка/система, независимо от промяната на сумата на залога или на коефициента на събитието. Отговорността за спазването на това правило е изцяло на клиентаПри нарушаването на това правило, целенасочено или неволно, операторът си запазва еднолично правото да откаже залог и/или да отмени всички залози нарушаващи това правило независимо от изхода на срещата (включително и след нейния завършек) и/или да премахне бонус баланса и всички натрупани печалби с него.
 3. Само губещи или печеливши залози се зачитат към условията за разиграване на бонуса. Залози с друг статус, като например: отменен, анулиран, предварително затворен (кеш-аут) и т.н, няма да бъдат зачитани към условията за разиграване.
 4. Валидността на бонуса е 30 дни. В този срок условията за разиграване трябва да бъдат изпълнени, в противен случай бонусът и печалбите от него ще бъдат загубени.
 5. В случай че условията за разиграване на бонуса не са изпълнени в рамките на 30 дни, след изтичане на този срок, цялата сума на бонуса, както и евентуалните печалби ще бъдат изгубени.
 6. При успешно покриване на условията за разиграване на бонуса в рамките на 30 дни, сумата на бонуса, както и евентуалните печалби ще бъде прибавена към общия баланс на игралната сметка и няма да има ограничения за използването й.
 7. В случай че цялата сума на бонуса бъде изиграна преди изтичането 30-дневния период, бонус офертата ще се счита за използвана изцяло.
 8. Ако играчът реши да се откаже от бонуса, преди изтичането на неговата валидност, то цялата сума на бонуса, както и евентуалните печалби, ще бъдат изтеглени от баланса на игралния профил.
 9. Всички други правила и условия на нашият сайт ще се отнасят към промоцията.
 10. При недобросъвестни действия от страна на играч, с цел да се възползва неправомерно от Начален Бонус Спорт, си запазваме правото да приспаднем всеки положителен баланс от игралната сметка на участващия клиент, който е получен в резултат на неправомерните действия, както и размера на претърпените евентуални загуби.

Ако имате допълнителни въпроси във връзка с Вашия бонус, моля, свържете се с екип “Обслужване клиенти”. Ние сме на Ваше разположение 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата и ще се радваме да Ви бъдем полезни.

Забележка: Запазваме си правото да променим срока, както и условията на промоцията във всеки един момент. Всички участващи клиенти ще бъдат своевременно информирани за всяка промяна.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация