Winbet партньор на Кубрат Пулев за мача с Джошуа

Стефан Ралчев
Най-добрият български боксьор при професионалистите Кубрат Пулев има партньор по пътя към мача с Антъни Джошуа.

winbet-kubrat

Един от водещите български букмейкъри Winbet ще помага на Пулев, който се подготвя за така дългоочаквания двубой с Джошуа. Преди няколко дни българинът обяви, че срещата е потвърдена и ще се състои на 12 декември в Лондон.

Българският бранд ще бъде на екипировката на Кубрат по време на мача. Боксьорът вече имаше партньорство с компанията в периода 2016 – 2018 година.

„Като българска компания, ние сме щастливи отново да си партнираме със символен спортист като Кубрат. Начинът, по който той обединява всички българи в желанието им за победа, напълно съответства на философията зад марката Winbet. Желаем му успех в предстоящия мач за световната титла“, каза маркетинг мениджърът на компанията Десислава Колева-Иванова.

„За мен е истинско удоволствие отново да си партнирам с водеща компания на пазара. Винаги работата с Уинбет е вървяла перфектно, благодарение на професионализма на всеки един от екипа им. Убеден съм, че най-доброто за нас, като партньори, предстои”, добави боксьорът.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P