Winbet партньор на Кубрат Пулев за мача с Джошуа

Стефан Ралчев
Най-добрият български боксьор при професионалистите Кубрат Пулев има партньор по пътя към мача с Антъни Джошуа.

winbet-kubrat

Един от водещите български букмейкъри Winbet ще помага на Пулев, който се подготвя за така дългоочаквания двубой с Джошуа. Преди няколко дни българинът обяви, че срещата е потвърдена и ще се състои на 12 декември в Лондон.

Българският бранд ще бъде на екипировката на Кубрат по време на мача. Боксьорът вече имаше партньорство с компанията в периода 2016 – 2018 година.

„Като българска компания, ние сме щастливи отново да си партнираме със символен спортист като Кубрат. Начинът, по който той обединява всички българи в желанието им за победа, напълно съответства на философията зад марката Winbet. Желаем му успех в предстоящия мач за световната титла“, каза маркетинг мениджърът на компанията Десислава Колева-Иванова.

„За мен е истинско удоволствие отново да си партнирам с водеща компания на пазара. Винаги работата с Уинбет е вървяла перфектно, благодарение на професионализма на всеки един от екипа им. Убеден съм, че най-доброто за нас, като партньори, предстои”, добави боксьорът.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

Сайтът «» няма лиценз за България,
затова достъпът до него е ограничен.
Ще бъдете пренасочени към букмейкър
който оперира легално в България.
Вход / Регистрация