Треньорът на Славата Владимир Димитров: Показахме на гражданите от Бургас уважение и възпитание

Стефан Ралчев
Съдията допусна прекалено груба игра, допълни наставникът на Струмска слава Радомир

Струмска слава (Радомир) направи равенство 1:1 при гостуването си на Черноморец (Бургас) в пореден мач от Втора лига. Този път старши треньорът на Славата Владимир Димитров коментира първо не толкова резултата или играта, а някои странични фактори.

„Неприятно впечатление ми направи поведението на част от публиката на Черноморец. Викаха ни селяни през цялото време. Не се поддадохме на провокациите им. Просто след края на мача изчистихме съблекалнята и я приведохме в безупречен вид! Смятам, че постъпихме така, както трябва! Показахме нужното уважение и възпитание“, коментира Владимир Димитров, цитиран от официалния сайт на Струмска слава Радомир.

Относно срещата, наставникът каза: „Не ме удовлетворява нашата игра. Двубоят беше почти без чисти голови положения, но ние сякаш чакахме да ни вкарат гол. А реално домакините не са ни надиграли… Притеснява ме, че нямаме изявен централен нападател, който да реализира положенията ни.

Главният съдия допусна доста груба игра. Имаше доста единоборства, при които играчи на домакините скачаха с разтворени лакти във въздуха, за което не получаваха никакви забележки, да не говорим за картони. А това се повтаряше няколко пъти. Ако още при първия подобен случай, съдията бе взел мерки, нямаше да се стигне до следващите…

На въпрос, какво очаква от следващото домакинство срещу считания за аутсейдер тим на Бдин (Видин), наставникът отговори: „Това са мачове, в които очакванията са да победиш, защото си считан за фаворит. И точно в такива двубои понякога става трудно, защото ако не отбележиш ранен гол, нещата стават трудни. Вероятно гостите ще се затворят и няма да ни бъде лесно, но ще направим всичко възможно, за да спечелим.“

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P